Αρχική Τελευταία Νέα Διερευνώνται οι συνθήκες θανάτου του άτυχου Ανδρέα από εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό

Διερευνώνται οι συνθήκες θανάτου του άτυχου Ανδρέα από εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό, που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 32χρονου Ανδρέα Αναστασίου Παναγή, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμό Πολεμιδιών και το Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας.

Ήταν γύρω στις 6 το απόγευμα της Τρίτης όταν ο 32χρονος βρισκόταν στο συνεργείο επισκευής βαρέων οχημάτων του πατέρα του, στην περιοχή Αγίου Συλά στη Λεμεσό και επισκεύαζε ανυψωτικό μηχάνημα (κρίκο). Κάποια στιγμή ενώ ήταν σηκωμένος ο πύρρος, έπεσε και τον καταπλάκωσε.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο για απεγκλωβισμό του 32χρονου, ωστόσο ήταν πλέον αργά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σε δηλώσεις του από τη σκηνή ο Ανώτερος Επιθεωρητής του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας, Κύπρος Κύπρου, είπε ότι γίνονται εξετάσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θανάσιμος τραυματισμός του άτυχου 32χρονου και ερευνάται κατά πόσο υπήρξε πρόβλημα με το υδραυλικό σύστημα του φορτηγού.