Αρχική Τελευταία Νέα Πραγματοποιήθηκε σεμινάριο για Digital Marketing από τον Blogger/Influencer Matthew Zorbas στο Κούριο

Πραγματοποιήθηκε σεμινάριο για Digital Marketing από τον Blogger/Influencer Matthew Zorbas στο Κούριο

Επιτυχία σημείωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ, που διοργάνωσε το Υφυπουργείο Τουρισμού, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020, στον χώρο του αρχαίου θεάτρου Κουρίου.

Κύριος ομιλητής ήταν ο γνωστός Blogger/Influencer Matthew Zorbas, με πολυετή πείρα και δραστηριότητα στο εξωτερικό.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν πολλοί φορείς του τουρισμού, με εξειδίκευση στο Μάρκετινγκ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να τύχουν λεπτομερούς ενημέρωσης για τις νέες τάσεις του Ψηφιακού Μάρκετινγκ, αλλά και για σύγχρονους τρόπους προβολής της Κύπρου στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, διεξήχθη παραγωγική συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων και κατατέθηκαν διάφορες απόψεις. Το γενικό συμπέρασμα αποτύπωσε ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος: «Ο τουρισμός αλλάζει, όπως αλλάζει και το μάρκετινγκ. Με αυτό ως δεδομένο, θα πρέπει ως τουριστικοί φορείς να είμαστε ενημερωμένοι και έτοιμοι να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται».

Το Υφυπουργείο Τουρισμού εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον κ. Matthew Zorbas, για τη συμμετοχή του. Ευχαριστεί, επίσης, τους τουριστικούς φορείς για την παρουσία και τις χρήσιμες τοποθετήσεις τους.