Αρχική Τελευταία Νέα Δικαιώθηκε η μητέρα του Βαγγέλη Φραγκούλη που πέθανε στη Λεμεσό – Bρέθηκε...

Δικαιώθηκε η μητέρα του Βαγγέλη Φραγκούλη που πέθανε στη Λεμεσό – Bρέθηκε νεκρός με καρφωμένο μαχαίρι

Ανοιχτή αφήνει την διερεύνηση των αιτιών θανάτου του Βαγγέλη Φραγκούλη στην Λεμεσό, ο Θανατικός Ανακριτής, ελλείψει άλλων στοιχείων και διατάσσει την περαιτέρω έρευνα για να φωτιστούν οι συνθήκες θανάτου του νεαρού άνδρα.
Το αρμόδιο θανατικό δικαστήριο θα έκρινε αν ο θάνατος του Ελλαδίτη Υποπλοίαρχου του Εμπορικού Ναυτικού Βαγγέλη Φραγκούλη 29 χρόνων, ήταν αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια.
Η μητέρα του θύματος είχε προβάλλει μέσω της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» τους ισχυρισμούς της υπέρ της εκδοχής της εγκληματικής ενέργειας και η κάμερα της εκπομπής ταξίδεψε στην Κύπρο και πραγματοποίησε σχετική έρευνα.
Ο νεαρός άνδρας βρέθηκε νεκρός με καρφωμένο ένα μαχαίρι στο στήθος του, καθισμένος στην θέση του οδηγού στο αυτοκίνητό του, στο γκαράζ του, τον Οκτώβριο του 2020.
Κατά την διάρκεια του θανατικού δικαστηρίου αποκαλύφθηκαν σοβαρές παραλείψεις στην έρευνα, που είχε σαν αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος, αλλά και στοιχεία που θα έριχναν φως στα ακριβείς συνθήκες θανάτου του, αλλά και εκ διαμέτρου διαφορετικά πορίσματα από τους δύο ιατροδικαστές.
Η μητέρα του αδικοχαμένου νέου που ποτέ δεν πείστηκε ότι ο γιος της αυτοκτόνησε, δικαιώθηκε, καθώς ούτε ο αρμόδιος Θανατικός Ανακριτής πείστηκε επ’ αυτού και αφήνει την υπόθεση ανοιχτή για περαιτέρω έρευνα που θα κληθεί να δώσει τις απαντήσεις.
Πηγή ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ