Αρχική Τελευταία Νέα Θάνατος βρέφους στην Άρτα: Αγκαλιασμένοι οι γονείς στην κηδεία – Μπομπονιέρες και...

Θάνατος βρέφους στην Άρτα: Αγκαλιασμένοι οι γονείς στην κηδεία – Μπομπονιέρες και γλυκά στο «αντίο»

Η τελευταία πράξη του δράματος με το βράφος των 5,5 μηνών που έχασε τη ζωή του όταν ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητό του εκτυλίσσεται αυτή την ώρα στην Άρτα στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Τραγική φιγούρα η 27χρονη μητέρα του αδικοχαμένου βρέφους η οποία έχει δηλώσει πως είναι στο πλάι του συζύγου της ενώ ο 37χρονος κατέρρευσε, ξεσπώντας σε λυγμούς, μόλις είδε  το φέρετρο με το κοριτσάκι του.
Εκεί συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στο βρέφος, το οποίο βρήκε τραγικό και μαρτυρικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητο που το ξέχασε ο πατέρας του.

Έξω από την εκκλησία δεν υπάρχουν στεφάνια αλλά μια φωτογραφία με το βρέφος, χαμογελαστό, και οι μπομπονιέρες για το όνομα που θα του χάριζαν. Γύρω από τη φωτογραφία του αδικοχαμένου βρέφους έχουν τοποθετηθεί ροζ μπουμπουνιέρες ενώ στο πλάι υπάρχει ενα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Δίπλα στο τραπέζι με τις μπομπονιέρες και τα γλυκά έχει τοποθετηθεί ένας σταυρός από λευκά λουλούδια από την οικογένεια του βρέφους ενώ αρκετοί είναι και αυτοί που έστειλαν στεφάνια.

Δείτε φωτογραφίες