Αρχική Λεμέσιος Δήμος Κάτσης: «Για αυτούς τους λόγους κατέρχομαι για Αντιδήμαρχος Λεμεσού»

Δήμος Κάτσης: «Για αυτούς τους λόγους κατέρχομαι για Αντιδήμαρχος Λεμεσού»

Ο Δήμος Κάτσης, γνωστός Λεμεσιανός δικηγόρος και επιχειρηματίας αναλύει και εξηγεί στον κόσμο της Λεμεσού τους λόγους που τον ώθησαν να αποφασίσει να διεκδικήσει την Αντιδημαρχία της Λεμεσού μέσα από ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Αυτούσιο το κείμενο του:

«Κατ’ αρχάς καλή χρονιά σε όλους. Θεωρώ, ότι το πιο σημαντικό πράγμα, όπως φορτικά επαναλαμβάνω είναι μόνο η υγεία.. όλα τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μας και μπορούν να φτιαχτούν.

Πριν 3 εβδομάδες σας ανακοίνωσα την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος για την αντιδημαρχια της Λεμεσού.

Με κάθε ταπεινοτητα, άτομα από όλο το φάσμα της κοινωνίας της πόλης μας επικοινώνησαν μαζί μου το τελευταίο διάστημα και ενθάρρυναν την προσπάθεια μου αυτή. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είδα πάρα πολλούς συμπολίτες μας, στελέχη κομμάτων, κοινωφελείς οργανισμούς, ιδρύματα και σωματεία.

Το πρώτο ερώτημα που θεωρώ, ότι πρέπει να απαντηθεί στους συμπολίτες μου από εμένα, είναι γιατί κατέρχομαι σε αυτές τις εκλογές.

Η απάντηση συνοψίζεται σε λίγες λέξεις: ΑΓΑΠΗ, για τη ΛΕΜΕΣΟ μας.

Έχω μεγαλώσει σ’ αυτήν την πόλη. Έχω ζήσει στη Νάφη, στην Αγίου Ανδρέου, στην Αγία Φύλα. Έχω παίξει μπάλα πίσω από τις γειτονιές στη Μακαρίου, καλαθοσφαιρα σε ολα τα ανοιχτά της .Έχω περάσει αμέτρητα βράδια στον Άγιο Νικόλαο, στο Ζακάκι και στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας.

Αγάπη όμως τεράστια και για τους συμπολίτες μας.

Είχα την τύχη σαν άνθρωπος να έχω φίλους από όλο το φάσμα της πόλης μας. Ανθρώπους με τους οποίους έχω μοιραστεί στιγμές, έχουμε ζήσει πράγματα και καταστάσεις και έχουμε ένα όραμα να πάρουμε αυτήν την πόλη όσο πιο μπροστά γίνεται.

Η Λεμεσός δεν μπορεί να οικειοποιείται μόνο να υπηρετείται. Αυτό προτίθεμαι να κάνω.

Δήμος Κάτσης»