Αρχική Λεμέσιος Δήμος Ύψωνα: Παρουσιάστηκε ο απολογισμός της 7ετούς θητείας – Έργα 23,4 εκατομμύρια...

Δήμος Ύψωνα: Παρουσιάστηκε ο απολογισμός της 7ετούς θητείας – Έργα 23,4 εκατομμύρια και 80 νέα πάρκα! (Φωτορεπορτάζ)

Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Δήμου Ύψωνα, ο Δήμαρχος, κ. Παντελής Γεωργίου, μαζί με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσίασαν τον απολογισμό των επιτευγμάτων της 7ετούς θητείας τους.

Κεντρικά Σημεία της 7ετούς Θητείας:

  • Επενδύσεις σε Έργα: Έργα αξίας 23,4 εκατομμύρια ευρώ έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, ενώ άλλα βρίσκονται στα σκαριά, επενδύοντας στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών.
  • Απόκτηση Γης: Με αγορά γης αξίας 1,8 εκατομμύρια ευρώ, ο Δήμος προβλέπει τη δημιουργία νέων χώρων πρασίνου και αναψυχής.
  • Μελλοντικός Προγραμματισμός: Επενδύσεις 80 εκατομμύρια ευρώ προγραμματίζονται για τα επόμενα πέντε χρόνια, ενισχύοντας την υποδομή και τις υπηρεσίες του Δήμου.
  • Πράσινη Πολιτική: Με τη δημιουργία 80 νέων πάρκων, στο σύνολο 250 πάρκα, ο Δήμος Ύψωνα επιδεικνύει τη δέσμευσή του για βελτιωμένη ποιότητα ζωής και περιβάλλον.
  • Πολιτιστική Δράση: Πάνω από 300 πολιτιστικές εκδηλώσεις έδωσαν ρυθμό και πολιτισμό στη ζωή των κατοίκων.
  • Τεχνολογικές Καινοτομίες: Επενδύσεις στην τεχνολογική αναβάθμιση και βιώσιμες μετακινήσεις, με πρωτοβουλίες όπως ηλεκτρικοί λεωφορείοι.
  • Κοινωνική Ευαισθησία: Έμφαση στην κοινωνική προστασία με τη δημιουργία κέντρων υποστήριξης και συμμετοχή σε προγράμματα στήριξης ατόμων που χρειάζονται βοήθεια.

Η παρουσίαση των επιτευγμάτων έδωσε τον τόνο για έναν διάλογο για το μέλλον, καθώς ο Δήμος Ύψωνα συνεχίζει το έργο του με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ο κ. Γεωργίου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του Δήμου για τη μαζική προσέλευση των πολιτών και των ΜΜΕ.

Δείτε φωτορεπορτάζ: