Αρχική Τελευταία Νέα Δημόσια απολογία ΚΟΑ για το έμβλημα των… Απόλλων Ladies στα εγκαίνια του...

Δημόσια απολογία ΚΟΑ για το έμβλημα των… Απόλλων Ladies στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Λεμεσού

Ανακοίνωσε εξέδωσε ο ΚΟΑ μέσω της οποίας εκφράζει τις απολογίες του για το λάθος που έγινε με το έμβλημα του Απόλλωνα Λεμεσού στα εγκαίνια του Νέου Γηπέδου Λεμεσού.

 

«Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού επιθυμεί να εκφράσει τη λύπη του για το λάθος που έγινε με το έμβλημα του Απόλλωνα Λεμεσού στη σκηνή της εκδήλωσης των εγκαινίων του Νέου Γηπέδου Λεμεσού.

Εκ παραδρομής τοποθετήθηκε το έμβλημα της ομάδας Απόλλων Ladies αντί του Απόλλωνα Λεμεσού, κάτι το οποίο φυσικά δεν έγινε από καμία σκοπιμότητα. Η σκηνή ήταν στον τόπο της από την προηγούμενη μέρα και δυστυχώς κανένας δεν πρόσεξε αυτή την σημαντική λεπτομέρεια.

Απολογούμαστε στο φίλαθλο κοινό της Λεμεσού και ιδιαίτερα αυτό του Απόλλωνα και αναλαμβάνουμε την ευθύνη του λάθους, το οποίο πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να επισκιάσει το μεγάλο γεγονός των εγκαινίων του Νέου Γηπέδου Λεμεσού. Θα ψάξουμε το θέμα εσωτερικά, αλλά η ευθύνη είναι δική μας.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού θα εκδώσει νέα ανακοίνωση για το πολύ σημαντικό γεγονός και πιο ουσιαστικό, των εγκαινίων του Νέου Γηπέδου Λεμεσού αργότερα».