Αρχική BusinessNews Red Friday: Παράταση για μία ακόμη βδομάδα με ανεπανάληπτες τιμές ευκαιρίας!

Red Friday: Παράταση για μία ακόμη βδομάδα με ανεπανάληπτες τιμές ευκαιρίας!

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε φέτος το Red Friday, η μεγαλύτερη εκστρατεία ακινήτων στην κυπριακή αγορά που μονοπώλησε για ακόμη μία χρονιά το ενδιαφέρον Κυπρίων, αλλά και ξένων επενδυτών.

 

Από τις πρώτες κιόλας μέρες έναρξης της καμπάνιας, η οποία περιλαμβάνει τεμάχια γης σε όλες τις πόλεις της Κύπρου σε τιμές ευκαιρίας, το τηλεφωνικό κέντρο της Altamira Real Estate έγινε δέκτης μεγάλου αριθμού αιτημάτων και προσφορών, με σημαντικό ποσοστό ακινήτων να βρίσκει αγοραστή.

Δεδομένης της μεγάλης ζήτησης και έπειτα από απαίτηση του αγοραστικού κοινού, η εταιρεία αποφάσισε όπως επεκτείνει τη διάρκεια της εκστρατείας διατηρώντας τις ίδιες, ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές στις οποίες διατίθενται τα τεμάχια γης. Η καμπάνια παρατείνεται για ακόμη τέσσερις μέρες και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022. Ακολούθως, τα τεμάχια της εκστρατείας θα επανέλθουν στις ενδεικτικές τους τιμές.

Με αυτό τον τρόπο, δίνεται ακόμη λίγος χρόνος στους ενδιαφερόμενους να μελετήσουν καλύτερα τις υπάρχουσες ευκαιρίες και να προχωρήσουν στην αγορά του ακινήτου που επιθυμούν, απολαμβάνοντας παράλληλα τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές που προσφέρονται. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα τεμάχια που είναι ακόμη διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy και να επιλέξουν ανάμεσα σε μοναδικά οικιστικά οικόπεδα, επιλεγμένα οικιστικά χωράφια, προνομιούχα αγροτεμάχια και τεμάχια κατάλληλα για διαχωρισμό οικοπέδων.

Τα επιλεγμένα τεμάχια γης είναι έτοιμα για ανάπτυξη, δίνοντας τη δυνατότητα στον αγοραστή να προχωρήσει άμεσα στην αξιοποίησή τους. Απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες που ενδιαφέρονται είτε για ανέγερση μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας, είτε για μελλοντική επενδυτική αξιοποίηση, όσο και σε επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Η εκστρατεία ολοκληρώνεται την επόμενη Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..