Αρχική Τελευταία Νέα Διπλό θανατηφόρο: Ψάχνει για οδηγούς που ήταν εκεί η Αστυνομία

Διπλό θανατηφόρο: Ψάχνει για οδηγούς που ήταν εκεί η Αστυνομία

Σημαντική ενημέρωση για το διπλό θανατηφόρο στη Λευκωσία από την Αστυνομία.

Συγκεκρκιμένα, σύμφωνα με ενημέρωση από τις Αρχές, κατά τη διερεύνηση του δυστυχήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία, ότι κατά τον χρόνο που σημειώθηκε το θανατηφόρο, πλησίον της σκηνής υπήρχαν και άλλα οχήματα.

Η Αστυνομία παρακαλεί ΄όπως οι οδηγοί των εν λόγω οχημάτων, όπως επικοινωνήσουν με την Τροχαία Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802023 ή τον Πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460.

Η επικοινωνία τους με την Αστυνομία κρίνεται ως πολύ σημαντική.

Το χρονικό του διπλού θανατηφόρου

Διπλό θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 16:05 το απόγευμα της Τετάρτης στη Λευκωσία μετά από σύγκρουση δύο μοτοσυκλέτων με θύματα 68χρονο και 23χρονο.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος τροχαίας Λευκωσίας, Ανώτερος Υπαστυνόμος, Στέλιος Παναγίδης, είπε: «μοτοσυκλέτα, η οποία κινείτο στη Λεωφόρο Ηρώων στη Μακεδονίτισσα με κατεύθυνση από τον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη προς την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, με οδηγό τον 68χρονο Χριστάκη Κολοκασίδη συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος Βίκτωρας Κουρουφέξης και η οποία ερχόταν εξ αντιθέτου (από Λακατάμια προς Έγκωμη), παρά την οδό Ελευσίνος, η οποία “είναι δεξιά πάροδος σύμφωνα με την πορεία της πρώτης μοτοσυκλέτας».

Ανέφερε επίσης ότι: «από τη σύγκρουση οι οδηγοί των δύο μοτοσυκλετών τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος και των δύο».