Αρχική Εκδηλώσεις Distinguished Gentleman’s Ride 2022 – Οδηγήστε τις μηχανές σας για την Υγεία...

Distinguished Gentleman’s Ride 2022 – Οδηγήστε τις μηχανές σας για την Υγεία των ανδρών!

Το Distinguished Gentleman’s Ride2022, επικεντρώνεται στο να φέρει κοντά τους ανθρώπους, ενθαρρύνοντάς τους να γίνουν μια παρέα, και να οδηγήσουν όλοι μαζί τις μοτοσικλέτες τους.

 

Η αίσθηση της κοινωνικής συνύπαρξης, είναι ζωτικής σημασίας για την ψυχική υγεία.

Επομένως, η φετινή διοργάνωση προσβλέπει στο να συγκεντρώσει την παγκόσμια μοτοσικλετιστικη κοινότητά της σε περισσότερες από 700 πόλεις και 100 χώρες, για να γιορτάσει το στιλ, τις μοτοσικλέτες και την υγεία των ανδρών. Μαζί με το Movember, το Distinguished Gentleman’s Ride έχει ως αποστολή του να συνγκεντρωσει, τις κοινότητες των μοτοσικλετιστών, για  ευαισθητοποίηση σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη και να βοηθήσει τους ανδρες, σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά με το Distinguished Gentleman’s Ride

Το Distinguished Gentleman’s Ride συνγκεντρωνει τους οδηγούς μοτοσικλετών κλασικού και vintage στυλ από όλο τον κόσμο,με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την έρευνα γύρω από τον καρκίνο του προστάτη και την ψυχική υγεία των ανδρών. Το Distinguished Gentleman’s Ride ιδρύθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 2012, από τον Mark Hawwa. Εμπνεόμενος από μια φωτογραφία με κλασικά κοστούμια και vintage μοτοσικλέτες, ο Mark αποφάσισε ότι μια θεματική βόλτα θα ήταν ένας εξαιρετικός τρόπος για να καταπολεμήσει το συχνά αρνητικό στερεότυπο των μοτοσικλετιστών, συνδέοντας ταυτόχρονα την παγκόσμια κοινότητα μοτοσικλέτας και συγκεντρώνοντας χρήματα για έναν σκοπό.

Ο στόχος για το 2022, είναι η ευαισθητοποίηση και η συγκέντρωση 6 εκατομμυρίων δολαρίων τα οποία θα διατεθούν στην έρευνα για τον καρκίνο του προστάτη και την ψυχική υγεία των ανδρών, εκ μέρους του φιλανθρωπικού εταίρου, Movember.

Το φετινό Distinguished Gentleman’s Ride είναι αφιερωμένο στην επιστροφή στην ομαδική οδήγηση ,με εκατοντάδες χιλιάδες καλοντυμένους μοτοσυκλετιστές να οδηγούν τις εκπληκτικές τους μοτοσικλέτες, την ίδια μέρα σε όλο τον κόσμο, για την υγεία των ανδρών.

Αυτη την παγκοσμίως μεγαλύτερη και στιλάτη φιλανθρωπική εκδήλωση μοτοσικλέτας, υποδέχεται φέτος και η πόλη της Λεμεσού για όγδοη φορά.

Φορέστε τα καλά σας και οδηγηστε την κλασσικη σας μοτοσυκλέτα για να μπορέσετε να μπείτε στο πνεύμα του DistinguishedGentleman’sRide και συναντήστε μας την Κυριακή στις 22 Μαιου στον Χώρο του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού, στις 10 το πρωί.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στην ιστοσελίδα του Distinguished Gentleman’s Ride, για να μπορούν να έχουν πρόσβαση στις λεπτομέρειες σχετικά με την τοπική διαδρομή στην οποία θα συμμετάσχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, επισκεφθείτε το www.gentlemansride.com

https://www.facebook.com/events/1010804079848114