Αρχική Πρόταση Η Divine Advertising λανσάρει ακόμη μία πρωτοποριακή ιδέα (Video)

Η Divine Advertising λανσάρει ακόμη μία πρωτοποριακή ιδέα (Video)

Σε συνέχεια μίας δημιουργικής χρονιάς, η Divine Advertising, αυτή την εβδομάδα λανσάρει τη «Follow Me Tours» στην Κύπρο, μια πρωτοποριακή και καινοτόμο εταιρία. Το “concept” και το “business plan” ήταν ένα πακέτο υπηρεσιών που αρχικά δημιουργήθηκε στην Divine από τους στρατηγικούς της αναλυτές και στη συνέχεια επιλέχθηκε από έναν υφιστάμενο πελάτη που αναζητούσε μία νέα επιχειρηματική ιδέα για να υλοποιήσει στην Κύπρο.

Η προώθηση του Κυπριακού Τουρισμού ήταν πάντα ένας από τους στόχος της εταιρίας και με τη «Follow Me Tours» της δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσει ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης του τουρισμού στην Κύπρο. Αναμένεται λοιπόν να δούμε και την ανταπόκριση του κόσμου σ’ αυτή τη νέα, φρέσκια και δυναμική οπτική που παρουσιάστηκε με video, οn-line κρατήσεις, φυλλάδια, ταμπέλες και διάφορα πρωτοποριακά γραφικά. 

Το σίγουρο πάντως είναι πως η Divine για ακόμη μια φορά έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστά μοναδικό “brand” που κλέβει τις εντυπώσεις και αναμένεται να καταπλήξει!

Επισκεφτείτε κι εσείς το https://www.youtube.com/user/divinead και δείτε την Κύπρο με μία άλλη ματιά!

Divine Advertising, Large enough to Cope, Small enough to Care, Σπύρου Κυπριανού 16, Λεμεσός, τηλ: 25 825865, www.divineadvertising.com, https://fb.me/divinead