Αρχική Τελευταία Νέα Με DNA θα γίνει η αναγνώριση του νεκρού στη Λεμεσό – Ψάχνουν...

Με DNA θα γίνει η αναγνώριση του νεκρού στη Λεμεσό – Ψάχνουν την μέρα θανάτου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για το νεκρό που εντοπίστηκε, σε κατάσταση αποσύνθεσης, χθες βράδυ στη Λεμεσό.
Μετά από έρευνες που διεξήγαγε η Αστυνομία, φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός να ανήκει σε 57χρονο από τη Ρουμανία.
 
Παρόλ’ αυτά, λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης στην οποία βρίσκεται η σορός, δεν μπορεί να αναγνωριστεί και ως εκ τούτου, κάτι τέτοιο θα γίνει μετά από εξέταση DNA, στην οποία θα υποβληθεί.
Παράλληλα, φως στα αίτια του θανάτου, αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, η οποία θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.
 
Υπενθυμίζεται ότι, τη σορό του άτυχου άνδρα εντόπισε χθες βράδυ η Αστυνομία, μετά από πληροφορία που έλαβε από πολίτη ότι έξω από εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Πλατεία Ηρώων υπήρχε έντονη δυσωδία.
 
Αμέσως μέλη της δύναμης έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν τον νεκρό άνδρα, ενώ στις προσπάθειες των Αρχών συνέβαλαν και μέλη της Πυροσβεστικής.
Η σκηνή, μετά τις προκαταρκτικές εξετάσεις, παρέμεινε υπό φρούρηση και το πρωί ξεκίνησαν εκ νέου έρευνες για να εντοπιστούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στα αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα.