Αρχική Τελευταία Νέα Δωρεάν συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο στη Λεμεσό

Δωρεάν συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο στη Λεμεσό

thalassa.jpg

Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας σε συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά εκδήλωση με τίτλο Θάλασσα 2022 – Ζήσε τη Θάλασσα, Γνώρισε τη Ναυτιλία την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Μαΐου 2022.

Η εκδήλωση θα είναι μία διήμερη εμπειρία μέσα στα πλαίσια που καταβάλλουμε για την περαιτέρω ανάπτυξη θαλάσσιας και ναυτιλιακής κουλτούρας στην Κοινωνία των Πολιτών καθώς και στην ανάδειξη του τρόπου που μπορούμε να ζούμε τη θάλασσα ως ψυχαγωγία, κατεύθυνση σπουδών, επαγγελματική και οικονομική δραστηριότητα.

Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος φορείς και οργανώσεις που ασχολούνται με τη θάλασσα και τη γαλάζια οικονομία. Θα υπάρξουν διάφορες δράσεις όπως καταδυτικές εξορμήσεις, μαθήματα θαλάσσιων αθλημάτων ενημέρωση για τη σημασία και τις προοπτικές της Κυπριακής Ναυτιλίας, της Γαλάζιας Οικονομίας και των λιμένων για την Κύπρο, ενημέρωση για κλάδους ναυτιλιακών σπουδών και ναυτικής εκπαίδευσης, καθαρισμός παραλιών, ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα προστασίας του Θαλάσσιου περιβάλλοντος, ενημέρωση για την ενάλια αρχαιολογία, ενημέρωση και προβολή του έργου όλων των Φορέων και Υπηρεσιών που θα συμμετέχουν, εικαστικές εκθέσεις για τη θάλασσα και προβολή ταινιών μικρού μήκους.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με δύο συναυλίες στο πολυλειτουργικό παραθαλάσσιο πάρκο στον Μόλο Λεμεσού. Την Παρασκευή 20/05 και ώρα 20:30 οι Δώρος Δημοσθένους, Κώστας Χατζηχριστοδούλου και Δέσποινα Ολυμπίου θα μας ταξιδέψουν με τραγούδια της Θάλασσας ενώ το Σάββατο 21/05 το ΘΑΛΑΣΣΑ 2022 θα κορυφώσει τις εκδηλώσεις του με μεγάλη συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο.

Ραντεβού στις 20-21 Μαϊου 2022 στο Μόλο Λεμεσού, για μια μοναδική εμπειρία. 

thalassa.jpg