Αρχική BusinessNews Η doValue Cyprus πιστοποιήθηκε ως Great Place To Work®

Η doValue Cyprus πιστοποιήθηκε ως Great Place To Work®

Πρόκειται για την πρώτη εταιρεία στον τομέα Διαχείρισης Δανείων και

Ακινήτων στην Κύπρο, που εξασφαλίζει αυτή την τιμητική διάκριση

 

Με τη διάκριση Great Place To Work® πιστοποιήθηκε η doValue Cyprus, επιβεβαιώνοντας τη σημασία που αποδίδει στον πολυτιμότερο πυλώνα της εταιρείας, το προσωπικό της.

Η doValue Cyprus είναι η πρώτη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της Διαχείρισης Δανείων και Ακινήτων στην Κύπρο και εξασφαλίζει την εν λόγω σημαντική πιστοποίηση. Η επιτυχία της doValue εντάσσεται στο πλαίσιο μίας διαδικασίας που καλύπτει σημαντικό αριθμό χωρών όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία και συγκεκριμένα σε Ιταλία, Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία, και Κύπρο.

Ο Γενικός Διευθυντής του Great Place To Work®, Κυριάκος Ιακωβίδης συνεχάρη με δηλώσεις του την εταιρεία για την επιτυχία της: «Ο τομέας Διαχείρισης Δανείων και Ακινήτων, αποτελεί σήμερα σημαντικό πυλώνα του ευρύτερου χρηματοοικονομικού συστήματος. Η επιτυχία του στηρίζεται καθοριστικά τόσο στην ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού, όσο και στην ανάπτυξη ενός θετικού εργασιακού περιβάλλοντος. Είναι σαφές ότι η doValue Cyprus έχει υιοθετήσει αποτελεσματικές στρατηγικές διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού που εργοδοτεί, γεγονός που τεκμηριώνεται από την επιτυχή πιστοποίηση της. Συγχαίρουμε την ομάδα της doValue και την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Great Place To Work® της Κύπρου».

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της doValue Cyprus, Βαρνάβας Κουρουνάς, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πιστοποίηση, η οποία επιβεβαιώνει, όπως είπε, τη διαχρονική προσήλωση της εταιρείας για τη δημιουργία ενός υγιούς, δημιουργικού, ευχάριστου και ισότιμου εργασιακού περιβάλλοντος. «Το προσωπικό μας, αποτελεί τον σημαντικότερο πρεσβευτή μας. Δέσμευσή μας, ως η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης δανείων και ακινήτων στην κυπριακή αγορά, είναι να συνεχίσουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας και μέσω της συνεχούς αναβάθμισης και υιοθέτησης σύγχρονων πρακτικών, να συμβάλουμε στην ευημερία των ιδίων, της εταιρείας αλλά και της κυπριακής κοινωνίας και οικονομίας στο σύνολό της», πρόσθεσε.