Αρχική Τελευταία Νέα Η DP World Limassol στηρίζει την εκστρατεία Movember Cyprus

Η DP World Limassol στηρίζει την εκστρατεία Movember Cyprus

IMG 5963 copy

Υπάλληλοι της εταιρείας ξύρισαν τα γένια τους στο πλαίσιο της εκστρατείας

Ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο του Movember Cyprus πραγματοποίησε η DP World Limassol την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, στο λιμάνι Λεμεσού, συμμετέχοντας ενεργά στον Μήνα Ευαισθητοποίησης για την Υγεία του Άνδρα. Η εκστρατεία Movember Cyprus έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τον ανδρικό καρκίνο, παρακινώντας παράλληλα τους άνδρες να πραγματοποιούν συχνότερα προληπτικές εξετάσεις και να αναζητούν υπηρεσίες ψυχικής υγείας.   

Το Man Van, το ειδικά διαμορφωμένο κινητό κουρείο της Movember Cyprus, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Εταιρείας με τους επαγγελματίες μπαρμπέρηδες που το στελεχώνουν να αναλαμβάνουν να ξυρίσουν τα μέλη του προσωπικού. Οι υπάλληλοι της  DP World Limassol αγκάλιασαν την πρωτοβουλία, ενώ είχαν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν οικονομικά στην προσπάθεια, αγοράζοντας τα αναμνηστικά προϊόντα της εκστρατείας.

IMG 5963 copy

Σε δηλώσεις της στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, η Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της  DP World Limassol, κ. Μαρίνα Χριστοφή, ανέφερε: «Για εμάς στην DP World Limassol, η υγεία και η ευημερία των εργαζομένων μας αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα. Μέσα από αυτή την εκδήλωση, θέλουμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια της εκστρατείας να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το κοινό για την ανδρική υγεία, τον καρκίνο των όρχεων και του προστάτη, καθώς και για τις ψυχικές ασθένειες και την αυτοκτονία, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που ωθεί τους άνδρες να φροντίσουν για την υγεία και την ευημερία τους».

«Θεωρούμε ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση αποτελούν το πιο ισχυρό εργαλείο ώστε να μειωθεί ο αριθμός των ανδρών που πεθαίνουν πρόωρα κάθε χρόνο. Επομένως, τα τελευταία δύο χρόνια, στηρίζουμε έμπρακτα το Movember Cyprus, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση της πρωτοβουλίας», πρόσθεσε η κ. Χριστοφή.