Αρχική BusinessNews Δύο χρόνια στην Κύπρο γιορτάζει το Wolt Market με προσφορές και μοναδικά...

Δύο χρόνια στην Κύπρο γιορτάζει το Wolt Market με προσφορές και μοναδικά δώρα

  • Μέχρι 26 Μαΐου θα προσφέρονται εκπτώσεις μέχρι 30% σε δεκάδες επιλεγμένα προϊόντα

Τα δεύτερα γενέθλιά του γιορτάζει το Wolt Market που μεγαλώνει διαρκώς και επιστρέφει στους καταναλωτές την εμπιστοσύνη που του δείχνουν με μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων λειτουργίας στην Κύπρο, το Wolt Market προσφέρει για το διάστημα μέχρι τις 26 Μαΐου, εκπτώσεις έως και 30% σε δεκάδες επιλεγμένα προϊόντα. Παράλληλα, για την ίδια περίοδο προχωρά σε giveaways με δώρα όπως Playstation 5, κινητά τηλέφωνα και δωροεπιταγές, καθώς κάθε παραγγελία κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα αντιστοιχεί σε μια συμμετοχή στην κλήρωση. Η κλήρωση, θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου.

Από το 2022, το Wolt Market προσφέρει στους καταναλωτές τα καλύτερα τοπικά προϊόντα της Κύπρου, πλούσια ποικιλία από φρέσκα φρούτα και λαχανικά μέχρι κρεατικά και θαλασσινά. Η υπηρεσία του Wolt Market λειτουργεί επτά μέρες την εβδομάδα, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των καταναλωτών από τις 7 το πρωί μέχρι και τα μεσάνυχτα. Μέσα στα δύο χρόνια λειτουργίας της στην Κύπρο η εταιρεία έχει επεκτείνει το δίκτυο των υπηρεσιών της σε τέσσερις πόλεις, παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας σε καταναλωτές οι οποίοι αναζητούν την ευελιξία και την άνεση που προσφέρουν οι διαδικτυακές αγορές.

Η Εταιρεία διαθέτει σήμερα δίκτυο έξι καταστημάτων, δύο εκ των οποίων στη Λευκωσία, δύο στη Λεμεσό, ένα στη Λάρνακα και ένα στην Πάφο, ενώ στο πλαίσιο της επέκτασής της, η εταιρεία ανοίγει σύντομα και έβδομο κατάστημα.

Οι χρήστες της πλατφόρμας μπορούν να εξοικονομούν χρόνο και χρήμα, παραλαμβάνοντας χωρίς κόπο και ταλαιπωρία τα ψώνια τους στο σημείο της επιλογής τους, στον χρόνο επιλογής τους. Συγκεκριμένα, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις συναλλαγές τους με κάρτα ή με μετρητά, ενώ μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας live tracking μπορούν να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους σε πραγματικό χρόνο. Επιπρόσθετα, έχουν την ευχέρεια να επιλέξουν την ώρα που επιθυμούν να φτάσει η παραγγελία τους στη διεύθυνση που επιθυμούν, ενώ έχουν στη διάθεση τους την ταχύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery.

Ο Αθανάσιος Μπιλάλης, Global Head του Wolt Market εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη της εταιρείας στην κυπριακή αγορά: « Τα τελευταία δύο χρόνια, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν περισσότερη άνεση και ευκολία για τα ψώνια της εβδομάδας, το Wolt Market κερδίζει συνεχώς έδαφος στην κυπριακή αγορά. Το καταναλωτικό κοινό έχει αγκαλιάσει την υπηρεσία από την πρώτη στιγμή και πλέον, στα δύο χρόνια λειτουργίας μας στην Κύπρο, το Wolt Market διαθέτει έξι καταστήματα σε τέσσερις πόλεις. Ως Wolt Market παραμένουμε προσηλωμένοι στην βασική μας προτεραιότητα να απλοποιούμε τη ζωή του καταναλωτή, προσφέροντας όλο και μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων».