Αρχική Τελευταία Νέα Δύο διαμάντια κατέπλευσαν στο λιμάνι της Λεμεσού μας – Δείτε φωτογραφίες

Δύο διαμάντια κατέπλευσαν στο λιμάνι της Λεμεσού μας – Δείτε φωτογραφίες

Ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια που κατέπλευσαν στο λιμάνι Λεμεσού, το Jewel of the Seas, καθώς και το MV Viking Star, καλωσόρισαν την περασμένη Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης και ο Γενικός Διευθυντής της διαχειρίστριας εταιρείας του τερματικού, DP World Limassol, Charles Meaby.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της DP World Limassol, ο  κ. Νικολαΐδης, συνεχάρη την DP World Limassol για το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρει και, σημείωσε πως “η καθιέρωση ενός αειφόρου τουρισμού κρουαζιέρας αποτελεί μία συνεχή διαδικασία που απαιτεί δέσμευση, συνεργασία και συνεχή προσπάθεια”.

Η άφιξη του “Jewel of the Seas” και του “MV Viking Star” στο λιμάνι Λεμεσού είναι αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών, είπε και υπέδειξε πως “η Λεμεσός είναι ένας ιδανικός προορισμός για ταξιδιώτες, στους οποίους συστήνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφθούν τα τοπικά αξιοθέατα και να απολαύσουν όσα έχει να προσφέρει η πόλη μας”.

Το MV Viking Star

2l image 35

Εξάλλου, ο Γενικός Διευθυντής της DP World Limassol εξέφρασε τη χαρά του για την υποδοχή των δυο επιβλητικών κρουαζιερόπλοιων, υποδεικνύοντας πως “αυτού του είδους αφίξεις αντικατοπτρίζουν τη δυναμική που αποκτά ξανά η Λεμεσός ως προορισμός”.

Υπογράμμισε δε ότι “η Κύπρος μπορεί να εξελιχθεί σε στρατηγικό παίκτη στην Ανατολική Μεσόγειο και για το λόγο αυτό επενδύσαμε σημαντικά στην οικοδόμηση ισχυρών σχέσεων με αξιόλογους φορείς, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ενίσχυση του κυπριακού τουριστικού προϊόντος”.

Το “Jewel of the Seas” της Royal Caribbean, έχει μήκος 293 μέτρα και χωρητικότητα 2.500 επιβάτες, ενώ το “MV Viking Star”, αποτελεί κορυφαίο σκάφος της σειράς Viking Star, με μήκος πέραν των 227 μέτρων και χωρητικότητα 930 επιβάτες.

Το εσωτερικό του Jewel of the Seas:

jewelofseas

Jewel of the seas Centrum1

Πηγή: ΚΥΠΕ