Αρχική Τελευταία Νέα Δύο παρ’ ολίγον πνιγμοί στη Λεμεσό – Άμεση η επέμβαση των Ναυαγοσωστών

Δύο παρ’ ολίγον πνιγμοί στη Λεμεσό – Άμεση η επέμβαση των Ναυαγοσωστών

Αναφέρει η Ναυαγοσωστικη Μονάδα Λεμεσού:

 

Σε ακόμα δύο επεισόδια ανταποκρίθηκαν οι Ναυαγοσώστες μας χθές 10/09 και σήμερα 11/09 στις περιοχές Ακτή Ολυμπιων το πρώτο και Ακτή Κυβερνήτη το δεύτερο.

Στο πρώτο στην Ακτή Ολυμπιων χθες γύρω στης 09.45 Άνδρας κυνδυνευσε από πνιγμό σε μακρινή απόσταση από το Ναυαγοσωστικό σημείο ΛΕΜ 15. Άμεσα ανταποκρίθηκαν οι Ναυαγοσώστες μας και με χορήγηση οξυγόνου σταδιακά επανέφεραν τον 77 χρόνων σε καλά επίπεδα και εν συνέχεια τον παρέλαβε το ασθενοφόρο.

Στη δεύτερη περίπτωση στην Ακτή Κυβερνήτη γύρω στης 13.00 σήμερα οι Ναυαγοσώστες μας αντιλήφθηκαν γυναίκα αναίσθητη . Άμεσα ανέσυραν στη στεριά την 67 χρονη γυναίκα η οποία βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση χωρίς αναπνοή. Με την χρήση οξυγόνου και καρδιοσυμπιεσεων κατάφεραν να επαναφέρουν την καρδιοαναπνευστικη λειτουργία. Ασθενοφόρο την παρέλαβε και μετά από πληροφόρηση από Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού η Γυναίκα ευτυχώς είναι καλά στην Υγεία της.

Μπράβο και Συγχαρητήρια στους Ναυαγοσώστες μας που καθημερινά ανταποκρίνονται σε διάφορες περιπτώσεις εντός και εκτός θαλάσσης βοηθώντας τον κόσμο.