Αρχική Τελευταία Νέα E/K ο ληστής περιπτέρων στη Λεμεσό – Αποφυλακίστηκε το Δεκέμβρη με προεδρική...

E/K ο ληστής περιπτέρων στη Λεμεσό – Αποφυλακίστηκε το Δεκέμβρη με προεδρική χάρη

Στη σύλληψη Ελληνοκύπριου, γύρω στα 30, προχώρησαν οι άντρες του ΤΑΕ Λεμεσού καθώς θεωρείται ύποπτος στις υποθέσεις ληστειών δύο περιπτέρων στη Λεμεσό, αυτό το μήνα.

Στην πρώτη περίπτωση, στις 5 Ιανουαρίου, δύο πρόσωπα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, με τον έναν εξ αυτών να κρατά μαχαίρι, μπούκαραν σε περίπτερο που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό και κατάφεραν να αποσπάσουν από τον υπάλληλο χρηματικό ποσό και κάποια προϊόντα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή πεζοί.

Στη δεύτερη περίπτωση, με πανομοιότυπο τρόπο, άγνωστος άνδρας που και πάλι είχε καλυμμένο το πρόσωπο του, μπήκε σε περίπτερο στην οδό Αγίας Παρασκευής στην Γερμασόγεια, και υπό την απειλή μαχαιριού άρπαξε χρηματικό ποσό και ποσότητα τσιγάρων και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Κατά τη διερεύνηση των δύο υποθέσεων, το ΤΑΕ Λεμεσού εξασφάλισε μαρτυρία που «δείχνει» τον Ελληνοκύπριο, στον οποίο και πέρασε χειροπέδες δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Πρόκειται για πρόσωπο καλά γνωστό στις αρχές, το οποίο μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, οπότε και αποφυλακίστηκε με προεδρική χάρη λόγω των γιορτών των Χριστουγέννων, εξέτιε ποινή φυλάκισης για υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και δεύτερου προσώπου, συνεργού του υπόπτου που συνελήφθη.

Ο ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Πηγή: CyprusTimes