Αρχική Εκδηλώσεις Έγινε η στέψη της Βασίλισσας του Καρναβαλιού Λεμεσού! (VIDEO & PHOTO)

Έγινε η στέψη της Βασίλισσας του Καρναβαλιού Λεμεσού! (VIDEO & PHOTO)

Σε ρυθμούς καρναβαλιού έχει μπει για τα καλά από σήμερα η πόλη μας, η Λεμεσός.

Από το σημερινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το Καρναβάλι 2024, φυσικά ξεχώρισε η είσοδος της Βασίλισσας του Καρναβαλιού, το κόσμημα της Μεσογείου στην πόλη πάνω σε ένα εντυπωσιακό άρμα με τη συνοδεία της αλλά και η τελετή στέψης.

Διαβάστε κι αυτό: Αυτή θα είναι η νέα Βασίλισσα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού

Από τις 7 το απόγευμα ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο, η Βασιλική οικογένεια, η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, οι Μαζορέττες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών και οι Μαζορέττες Λεμεσού ξεκίνησαν από το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο και σε πομπή κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο). προπορεύομενοι φυσικά ήταν η χορωδία «Μοντέρνοι Καιροί», οι Κανταδόροι Αρίονες και οι Κανταδόροι Γιωργαλλέτου.

Το πάρτι για την στέψη της Βασίλισσας του Καρναβαλιού κορυφώθηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα και την συναυλία του Πασχάλη που ξεσήκωσε όσους παρευρέθηκαν εκεί με επιτυχίες από το από τις δεκαετίες 60ς, 70ς, 80ς, 90ς μέχρι και σήμερα

Να υπενθυμίσουμε ότι οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες στην Λεμεσό. Την ερχόμενη Κυριακή (10/03) θα πραγματοποιηθεί η παιδική καρναβαλιστική παρέλαση, ενώ μια βδομάδα μετά και συγκεκριμένα την Κυριακή (17/03) οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την μεγάλη Καρναβαλίστικη παρέλαση η οποία όπως μας υποσχέθηκαν θα είναι εντυπωσιακή και θα γραφτεί στην ιστορία.