Αρχική Εκδηλώσεις Εγκαινιάζεται την ερχόμενη Κυριακή το μουσείο καρναβαλιού

Εγκαινιάζεται την ερχόμενη Κυριακή το μουσείο καρναβαλιού

Ο Δήμος Λεμεσού με ανάρτηση του ενημερώνει ότι την ερχόμενη Κυριακή (26 Μαίου) θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Μουσείου Λεμεσιανού Καρναβαλιού.
Η ενημέρωση:

Ο Δήμος Λεμεσού τελεί τα εγκαίνια του Μουσείου Λεμεσιανού Καρναβαλιού την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 στις 19:30, στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης».

Στην εκδήλωση συμμετέχουν:

η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεμεσού
οι Μαζορέτες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών
οι Μαζορέτες Λεμεσού

Μετά την τέλεση των εγκαινίων από τον Δήμαρχο Λεμεσού, κ. Νίκο Νικολαΐδη, θα ακολουθήσει ξενάγηση και ένα υπέροχο καρναβαλίστικο πάρτι με τον DJ Πανίκο Καρπέττα στη Βεράντα του Μουσείου, στον τελευταίο όροφο.
May be an image of ‎text that says '‎ΛΑCrPAФΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΕΜΕΣΙΑΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ Ο Δήμος Λεμεσού τελεί τα εγκαίνια του Μουσείου Λεμεσιανού Καρναβαλιού Κυριακή 26 Maxou 2024 στς 7:30μ.μ. στο Δημοτικό Πολιτστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνιδης Στην εκδήλωση συμμετέχουν: η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεμεσού, OI Μαζορέτες του σώματος Κυπρίων οδηγών KaI OI Μαζορέτες Λεμεσού Μετά την τέλεση των εγκαινίων από τον Δήμαρχο Λεμεσού K. Νιίκο Νικολαϊδη θα ακολουθήσει ξενάγηση και ένα υπέροχο καρναβαλίστικο πάρτυ με τον DJ Panico Karpetta στη Βεράντα του Μουσείου στον τελευταίο όροφο Στο nλaίκ Γενκού Κανονιαμεύ YIO οτη Κεδομέναν nimpopcecia Γκόρλυση Γροστοσία مقرن ενξέχεται ROCRpaceBel HEMEEIANO KAPNADAAI KAPNAR CARNIVAL‎'‎