Αρχική Τελευταία Νέα Ειδοποίηση πληρωμής 4,000 ευρώ σε 58χρονο για κατοχή αδασμολόγητων προϊόντων καπνού

Ειδοποίηση πληρωμής 4,000 ευρώ σε 58χρονο για κατοχή αδασμολόγητων προϊόντων καπνού

Ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους τεσσάρων χιλιάδων ευρώ εκδόθηκε σε άντρα ηλικίας 58 ετών, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ποσότητα αδασμολόγητων προϊόντων καπνού. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν 33 κούτες και 10 πακέτα καπνού, 10 κούτες και 10 πακέτα τσιγάρων, και 2 κούτες θερμαινόμενων τσιγάρων.

Ο 58χρονος εντοπίστηκε να διακινείται με αυτοκίνητο σε περιοχή της Λεμεσού, λίγο μετά τις 10.30 σήμερα το πρωί και ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, μετά από πληροφορία για παράνομη κατοχή αδασμολόγητων τσιγάρων. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα του, ανευρέθηκαν τα αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα, τα οποία και κατακρατήθηκαν.

Με την ολοκλήρωση των ερευνών και αφού τα μέλη της Αστυνομίας ενημέρωσαν σχετικά το Τμήμα Τελωνείων, τελωνειακοί λειτουργοί εξέδωσαν στον 58χρονο εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής του χρηματικού ποσού των 4,000 ευρώ, για την κατοχή των ανευρεθέντων αδασμολόγητων προϊόντων καπνού.

Προηγούμενο άρθροΕνδείξεις Εμπρησμού στο Κέντρο της Πυρκαγιάς της Ακρούντας
Επόμενο άρθροΣυγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ: Συμπολίτης μας έπαθε ανακοπή μέσα σε υδροτσουλήθρα – Η στιγμή που τον επαναφέρει ναυαγοσώστης