Αρχική Τελευταία Νέα ΕΙΚΟΝΑ: Αυτός προσέγγισε ανήλικη μαθήτρια και της πρότεινε συνουσία επ’ αμοιβή στη...

ΕΙΚΟΝΑ: Αυτός προσέγγισε ανήλικη μαθήτρια και της πρότεινε συνουσία επ’ αμοιβή στη Λεμεσό

Άφαντος παραμένει μέχρι στιγμής ο ύποπτος για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης μαθήτριας, που σύμφωνα με την καταγγελία συνένη χθες στο κέντρο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 15χρονη μαθήτρια ενώ κινείτο σήμερα το πρωί μόνη της στη λεωφόρο Μακαρίου, στο κέντρο της Λεμεσού, την προσέγγισε άγνωστο προς αυτήν πρόσωπο.

Ο άγνωστος την άρπαξε από το χέρι και της πρότεινε να τον ακολουθήσει για να πάνε σε ερημικό μέρος όπου θα μπορούσαν να συνουσιαστούν, όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Μάλιστα, ο άγνωστος δε δίστασε να της προτείνει να της προσφέρει ακόμα και χρήματα για να δελεάσει την 15χρονη και να τον ακολουθήσει.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει το γύρο του διαδικτύου συγκεκριμένος άνδρας ο οποίος φέρεται να είναι ο ύποπτος για τη σεξουαλική παρενόχληση της ανήλικης. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τον άνδρα ο οποίος αναζητείται.

Η 15χρονη, ενήργησε σωστά και απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο. Ακολούθως μπήκε σε παρακείμενο υποστατικό ούτως ώστε να βρίσκεται ανάμεσα σε άλλους ενήλικους που βρίσκονταν στο χώρο και θα μπορούσαν να την προστατεύσουν.

Ο δράστης, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, τράπηκε σε φυγή.

Η 15χρονη μετέβη με οικείο της πρόσωπο στο ΤΑΕ Λεμεσού όπου και κατήγγειλε την υπόθεση.

Την υπόθεση πλέον χειρίζεται το αρμόδιο τμήμα του Αρχηγείου Αστυνομίας, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλακούν και άλλα τμήματα εάν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Δείτε την ανάρτηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου: