Αρχική Τελευταία Νέα Εκδήλωση κλασικού αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας διοργανώνει η Αστυνομία με τις Κοινότητες Κρασοχωριών-Αμπελοχωριών...

Εκδήλωση κλασικού αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας διοργανώνει η Αστυνομία με τις Κοινότητες Κρασοχωριών-Αμπελοχωριών Λεμεσού

ΚΡΑΣΟΧΩΡΙΑ-Εξώφυλλο.jpg

ΚΡΑΣΟΧΩΡΙΑ-Εξώφυλλο.jpg

Διαδρομή στα Κρασοχώρια με Οδική Συνείδηση και Υπεύθυνη Συμπεριφορά

Εκδήλωση με κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, διοργανώνει ο Αστυνομικός Σταθμός Πάχνας σε συνεργασία με την Κοινοτική Αστυνόμευση Πάχνας και τις Κοινότητες Κρασοχωριών-Αμπελοχωριών Λεμεσού, την ερχόμενη Κυριακή 29 Μαΐου, 2022. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η εμπέδωση της οδικής συνείδησης και η μείωση των οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Η πορεία με τα κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες θα ξεκινήσει στις 9.15 το πρωί, με αφετηρία τη λεωφόρο Μακαρίου, στη Λεμεσό και θα περάσει από τον Ύψωνα. Ακολούθως, θα χρησιμοποιηθεί το δευτερεύων οδικό δίκτυο και η πορεία θα διασχίσει τις κοινότητες Καντού, Σούνι-Ζανατζιά και θα φτάσει στις Κυβίδες. Στη συνέχεια, θα διασχίσει τα χωριά Άγιος Αμβρόσιος, Βουνί, Πάχνα, Βάσα Κοιλανίου και θα καταλήξει στη Μαλιά γύρω στις 14:00-14:30, όπου θα προσφερθούν εδέσματα.

Ημίωρη στάση της πομπής κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών θα γίνει στα χωριά Κυβίδες, Άγιος Αμβρόσιος, Βουνί, Πάχνα, Βάσα Κοιλανίου, και Μαλιά, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τα κλασικά οχήματα και να συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες και με τα μέλη της Κοινοτικής Αστυνόμευσης. Τα μέλη της Αστυνομίας θα διαμοιράζουν έντυπο διαφωτιστικό υλικό με θέμα την οδική ασφάλεια, καθώς και φωσφορούχα γιλέκα και δωράκια για τα παιδιά.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και ξενάγηση στο Αθλητικό Μουσείο Αγίου Αμβροσίου, καθώς και ξενάγηση σε Οινοποιείο στην Κοινότητα Πάχνας.