Αρχική Αθλητικά Νέα Εκδήλωση για να γιορτάσει την επαναλειτουργία των γηπέδων του ΓΣΟ διοργανώνει το...

Εκδήλωση για να γιορτάσει την επαναλειτουργία των γηπέδων του ΓΣΟ διοργανώνει το ΤΕΠΑΚ

Εκδήλωση με αφορμή την επαναλειτουργία των γηπέδων και των χώρων άθλησης του Φυτίδειου Αθλητικού Κέντρου – ΓΣΟ, διοργανώνει το Αθλητικό τμήμα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), σε συνεργασία με το Αθλητικό γραφείο του Δήμου Λεμεσού και το Πρόγραμμα ΑΓΟ του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ., σηματοδοτεί την «επιστροφή» του ΤΕΠΑΚ σε έναν χώρο σταθμό για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης της Λεμεσού.

Το Κέντρο θα φιλοξενεί δραστηριότητες του Αθλητικού Τμήματος του Πανεπιστημίου και θα προσφέρει τη δυνατότητα άθλησης και ψυχαγωγίας στους/στις φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου αλλά και στους πολίτες της Λεμεσού και όχι μόνο.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες στα γήπεδα εξωτερικής άθλησης του Κέντρου:

  • Τουρνουά φούτσαλ 5 Χ 5
  • Τουρνουά καλαθόσφαιρας 3 Χ 3
  • Τουρνουά τένις
  • Διαγωνισμός φοιτητών BENCH PRESS
  • Αγώνας ποδοσφαίρου 5 Χ 5 με παλιές γνώριμες μορφές του αθλητισμού

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα προσφέρονται σνακ και ποτά, ενώ θα υπάρχει μουσική από Dj. Στους/στις συμμετέχοντες/χουσες στην εκδήλωση θα δοθούν δωρεάν φανέλες με θέμα την επαναλειτουργία του ΓΣΟ.

Κοπιάστε να γιορτάσουμε όλοι και όλες μαζί την επαναλειτουργία αυτού του ιστορικού Αθλητικού Κέντρου για τη Λεμεσό, σε μια ξεχωριστή μέρα άθλησης, ευεξίας και ψυχαγωγίας!