Αρχική Τελευταία Νέα Έκκληση Χατζηπαντέλα προς τους πολίτες για εμβολιασμό

Έκκληση Χατζηπαντέλα προς τους πολίτες για εμβολιασμό

Έκκληση προς τους πολίτες για εμβολιασμό, απευθύνει ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα, την ώρα που σε αρκετές χώρες της Ευρώπης παρατηρείται έξαρση της πανδημίας.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής του επίσκεψης στη στέγη ευγηρίας Αρχάγγελος Μιχαήλ στο Καϊμακλί, ο κ. Χατζηπαντέλα δήλωσε πως “με μεγάλη ικανοποίηση ενημερώθηκα από τη Διεύθυνση, πως, όλοι οι ένοικοι και προσωπικό είναι πλήρως εμβολιασμένοι και λόγω του εμβολιασμού δεν καταγράφηκαν περιστατικά σοβαρής νόσησης που να οδηγήσουν σε νοσηλεία.”

Ο υπουργός Υγείας κάλεσε όλους τους νοσηλευτές και ένοικους σε άλλες κλειστές δομές και γηροκομεία, “όπως ακολουθήσουν το παράδειγμα της συγκεκριμένης στέγης ευγηρίας και να προχωρήσουν σε εμβολιασμό.”

“Την ίδια ώρα, θα πρέπει όλοι να αντιληφθούμε τα οφέλη του εμβολιασμού, με στόχο την αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης στο γενικό πληθυσμό,” πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, χθες και σήμερα 3521 άτομα ηλικίας 50 ετών και άνω, έλαβαν την ενισχυτική δόση.

Προηγούμενο άρθροΠοια βασικά προϊόντα έχουν αυξήσεις
Επόμενο άρθροEΛΙΣΑΒΕΤ ΠΑΥΛΟΥ: Στέλνει αισιόδοξα μηνύματα-Βίωσε το καρκίνο στην ηλικία των 13χρόνων – «Μάμα πάμε να φύγουμε από εδώ γιατί θα μας βγάλουν καρκινοπαθείς» (Φώτο)