Αρχική Τελευταία Νέα Εξακολουθεί να αναζητείται ηλικιωμένος για κομπίνα με τίτλους ιδιοκτησίας

Εξακολουθεί να αναζητείται ηλικιωμένος για κομπίνα με τίτλους ιδιοκτησίας

Η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί το πρόσωπο το οποίο εικονίζεται στην επισυναπτόμενη φωτογραφία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, δόλιων συναλλαγών σε περιουσία που ανήκει σε άλλο, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, πλαστογραφίας, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπίας, που διαπράχθηκαν μεταξύ 1ης και 22ας Ιουλίου 2019, στη Λεμεσό. 

Ο αναζητούμενος περιγράφεται ηλικίας 78 με 80 ετών, μετρίου αναστήματος, μελαχρινός, με μεγάλο μουστάκι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460. 

Σύμφωνα με καταγγελία 61χρονου από τη Λεμεσό, στις αρχές Ιουλίου 2019, ο 51χρονος του απέστειλε τρεις τίτλους ιδιοκτησίας ακινήτων που βρίσκονται στην επαρχία Λεμεσού, με σκοπό να τα αγοράσει.

Ο 51χρονος ανέφερε στον 61χρονο, ότι η αγοραπωλησία έπρεπε να διευθετηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, γιατί ο πωλητής χρειαζόταν άμεσα τα χρήματα.

Μετά από συναντήσεις που είχαν, υπογράφηκε αγοραπωλητήριο έγγραφο, ενώ για την εκπλήρωση της συμφωνίας, ο παραπονούμενος έδωσε  ως προκαταβολή το χρηματικό ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ.

Κατά τη διαδικασία της αγοράς των εν λόγω τεμαχίων, διαπιστώθηκε από τον παραπονούμενο, ότι τα έγγραφα που του παρουσιάστηκαν για  την αγορά, καθώς επίσης και η ταυτότητα του πωλητή, ήταν πλαστά.

15d3e9a1f2a95e