Αρχική Τελευταία Νέα Έκτακτη σύσκεψη για τα βίαια επεισόδια στο Ανόρθωση – Απόλλωνας

Έκτακτη σύσκεψη για τα βίαια επεισόδια στο Ανόρθωση – Απόλλωνας

Έκτακτη σύσκεψη με την Υπουργό Δικαιοσύνης για τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διεξαγωγή του καλαθοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ στο γήπεδο «ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ» στη Λευκωσία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας (27/03), σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στην κρατική τηλεόραση.

Τη σύσκεψη με τον Αρχηγό της Αστυνομίας συγκάλεσε η Υπουργός Δικαιοσύνης, Άννα Προκοπίου. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 8:30 το πρωί. Ενώ κατά τη διάρκειά της, αναμένεται να τεθούν επί τάπητος τα όσα συνέβησαν, καθώς και τα επόμενα βήματα για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.

Από τα επεισόδια, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, καταστράφηκαν ολοσχερώς τρία προκατασκευασμένα κτίρια της εταιρείας λεωφορείων CPT λόγω φωτιάς που τέθηκε κακόβουλα μετά από ρίψη μολότοφ. Επίσης προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε πέντε αστυνομικά οχήματα και οχήματα πολιτών που ήταν σταθμευμένα στο χώρο του σταδίου.