Αρχική Τελευταία Νέα Η ΕΜΕΛ στο πλευρό του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

Η ΕΜΕΛ στο πλευρό του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

Η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ) στηρίζει για άλλη μια χρονιά έμπρακτα τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού, αφού προσφέρει δωρεάν μεταφορά σε όλους τους δρομείς από και προς την γραμμή εκκίνησης της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η ΕΜΕΛ στέκεται σταθερά στο πλευρό του ιδρύματος «Μικροί Ήρωες», με κεντρικό σύνθημα: «Τρέχω για την ζωή τους, για τους δικούς μας  Μικρούς Ήρωες» για 6η συνεχόμενη χρονιά. Μία ομαδική προσπάθεια από φίλους και συνεργάτες της εταιρείας, η οποία στηρίζει την πρωτοβουλία της marketing & communication director της ΕΜΕΛ Χριστιάνας Μάρκου.

Μία προσπάθεια που έχει κερδίσει την αναγνώριση, καθώς έχει λάβει το βραβείο εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού 2022 ως κορυφαία ομάδα συλλογής χρημάτων. Το Ίδρυμα «Μικροι Ηρωες» στηρίζει και ενισχύει οικονομικά τις οικογένειες των παιδιών που βρίσκονται στο παιδοογκολογικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Η ΕΜΕΛ

Η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ) ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2009 με στόχο να υλοποιήσει το πρόγραμμα αναβάθμισης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στη Λεμεσό και όραμα να δημιουργήσει συγκοινωνίες λεωφορείων που να συνδράμουν σε πιο λειτουργικές πόλεις μέσα σε ένα υγιές περιβάλλον. Εύκολες στη χρήση, άνετες, γρήγορες και οικονομικές, ώστε να καλύπτουν τις πραγματικές μεταφορικές ανάγκες του πολίτη και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της κυκλοφοριακής συμφόρησης και ρύπανσης, ενισχύοντας τον στόλο της με τα καινούργια ηλεκτρικά λεωφορεία στους δρόμους της Λεμεσού.

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου 2023.

Με σημείο εκκίνησης το Μόλο Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές καλώντας δρομείς όλων των ηλικιών και επιδόσεων να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση του νησιού.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5 χλμ, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε οργανωμένα σύνολα (ομάδες και εταιρείες) να  δοκιμάσουν τα όρια τους, να διασκεδάσουν, να γίνουν ένα! Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής και θα απολαύσουν μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέσα από τον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1 χλμ!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής 19 Μαρτίου περιλαμβάνει διαδρομές που προσελκύουν κάθε χρόνο αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για το Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ,  το Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ, τον Petrolina Δρόμο Ενέργειας 10 χλμ και τον Ατομικό Δρόμο 5χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

https://www.limassolmarathon.com