Αρχική Τελευταία Νέα Ενημέρωση από Δήμο Λεμεσού για την επιδιόρθωση του οδοστρώματος στην οδό Ανεξαρτησίας

Ενημέρωση από Δήμο Λεμεσού για την επιδιόρθωση του οδοστρώματος στην οδό Ανεξαρτησίας

O Δήμος Λεμεσού ενημερώνει το κοινό ότι από την Κυριακή 19 Μαΐου μέχρι την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος από κυβόλιθους στην οδό Ανεξαρτησίας.

• Την Κυριακή 19 Μαΐου, οι εργασίες θα αρχίσουν στις 8:00 π.μ. και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 20 Μαΐου στις 6:30 π.μ.
• Τη Δευτέρα 20 Μαΐου οι εργασίες θα επαναρχίσουν στις 8 μ.μ. και θα ολοκληρωθούν το πρωί της Τρίτης 21 Μαΐου στις 6:30 π.μ.
• Την Τρίτη 21 Μαΐου οι εργασίες θα επαναρχίσουν στις 8:00 μ.μ. και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 6:30 π.μ.
• Την Τετάρτη 22 Μαΐου οι εργασίες θα επαναρχίσουν στις 8:00 μ.μ. και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 6:30 π.μ.
• Την Πέμπτη 23 Μαΐου οι εργασίες θα επαναρχίσουν στις 8:00 μ.μ. και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 6:30 π.μ.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα εφαρμοστεί προσωρινή μονοδρόμηση του τμήματος της οδού Ανεξαρτησίας, από την ελεγχόμενη διασταύρωσή της με την οδό Γλάδστωνος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ανδρέα Δρουσιώτη, με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την ελεγχόμενη διασταύρωση με την οδό Γλάδστωνος.

Επιπρόσθετα, το τμήμα της οδού Ανεξαρτησίας, από τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Αθηνών, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎δρόμος και ‎κείμενο που λέει "‎PNMOS V M O H م PFI O ٤ E Εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στην οδό Ανεξαρτησίας‎"‎‎