Αρχική Τελευταία Νέα Ενθουσιασμός και σαμπάνιες στο επιτελείο Γ. Τσουλόφτα στη Λεμεσό – Οι πρώτες...

Ενθουσιασμός και σαμπάνιες στο επιτελείο Γ. Τσουλόφτα στη Λεμεσό – Οι πρώτες αντιδράσεις

«Άνοιξαν» οι σαμπάνιες στο επιτελείο του υποψήφιου για την Γιάννη Τσουλόφτα στη Λεμεσό καθώς ο κ. Τσουλόφτας με βάση τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα φαίνεται να κερδίζει οριστικά την εκλογική μάχη για την Προεδρία του ΕΟΑ Λεμεσού απέναντι στον Βασίλη Δημητριάδη.

Με καταμετρημένο το 87,3% των ψήφων ο κ. Τσουλόφτας προηγείται με 48,1%, έναντι 43,6% του κ. Δημητριάδη και 8,3% του Χρίστου Βακανά.

Σε πανηγυρικό κλίμα με δεκάδες συνεργάτες, υποστηρικτές και φίλους να τον πλαισιώνουν και αφού πρώτα ανέμενε υπομονετικά το ποσοστό των καταμετρημένων ψήφων να ξεπεράσει το 70% ο κ. Τσουλόφτας προέβη σε δήλωση στα ΜΜΕ.
«Οι πολίτες της πόλης και επαρχίας Λεμεσού έχουν αποφασίσει και αυτή τους η απόφαση με τιμά ιδιαίτερα» ανέφερε ο Γιάννης Τσουλόφτας ο οποίος εκλέγεται ως ο πρώτος Πρόεδρος ΕΟΑ Λεμεσού.

Και πρόσθεσε πως η μεγάλη αγάπη, η θέρμη, η στήριξη, η ενθάρρυνση, που έλαβε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του επιβάλλουν ένα πάρα πολύ μεγάλο χρέος. «Δεν έχω κανένα δικαίωμα να σας απογοητεύσω μετά από αυτή την μεγάλη νίκη. Δεν έχω κανένα δικαίωμα την ελπίδα που εναποθέσατε στο πρόσωπο, μου να την εξανεμίσω» τόνισε.

Και πρόσθεσε πως σήμερα η Λεμεσός επιβεβαιώνει αυτό που όλοι ήδη γνώριζαν, «ότι δηλαδή, ο λαός της επαρχίας Λεμεσού έχει αλάνθαστο κριτήριο, ξέρει ποιο είναι το συμφέρον του, ξέρει ποιον να εμπιστευτεί για το σημαντικό πόστο του πρώτου Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού».

Ο Γιάννης Τσουλόφτας ευχαριστώ όλες και όλους, που πίστεψαν στην δική του πρόταση και πολιτικές θέσεις και όλους όσους δούλεψαν μαζί του συλλογικά, μεθοδικά, στοχευμένα, πεισματικά και αποτελεσματικά για επίτευξη του μεγάλου κοινού στόχου.
«Από την πρώτη στιγμή σας είχα διαβεβαιώσει ότι έχουμε το όραμα, την όρεξη, το μεράκι, το πείσμα, την επιστημονική γνώση, την τεχνοκρατική επάρκεια, την μεθοδολογία και τον σχεδιασμό, και ξέρουμε και μπορούμε να φέρουμε εις πέρας αυτό το τιτάνιο έργο, μαζί να δημιουργήσουμε ένα νέο δημόσιο οργανισμό στην επαρχία μας» σημείωσε.

Και διαβεβαίωσε πως ο ίδιος σηκώνει άμεσα μανίκια και σχεδιάζει το όραμα για τη δημιουργία ενός μοντέρνου, αποτελεσματικού, αξιόπιστου, ευέλικτου, φιλικού και ανθρώπινου Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού, με σύγχρονες αντιλήψεις, κοινωνικό υπόβαθρο, αναπτυξιακή εστίαση και περιβαλλοντική ευαισθησία.

Το όραμά μας, πρόσθεσε, από σήμερα γίνεται στόχος, «να έχουμε έναν Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκησης Λεμεσού, για τον οποίο κάθε Λεμεσιανός, στην πόλη και στις κοινότητες μας, να αισθάνεται περηφάνεια».

Ο κ. Τσουλόφτας ευχαρίστησε τις ηγεσίες, τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους των τεσσάρων κοινοβουλευτικών κομμάτων, του ΑΚΕΛ του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ και του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, που πίστεψαν και στήριξαν την υποψηφιότητά του, και συντάχθηκαν μαζί του στον μεγάλο αυτό αγώνα. «Δώσαμε μαζί έναν δύσκολο, σκληρό, αλλά όμορφο αγώνα για το κοινό καλό» σημείωσε.

Ο κ. Τσουλόφτας έκανε επίσης ιδιαίτερη αναφορά στις χιλιάδες ψηφοφόρων που προέρχονται από τις τάξεις του Δημοκρατικού Συναγερμού και άλλων πολιτικών δυνάμεων, οι ηγεσίες των οποίων δεν στήριξαν την δική του υποψηφιότητα, αλλά άσκησαν, όπως είπε, τη δική τους πολιτική κρίση και στήριξαν για το σημαντικό πόστο του πρώτου Προέδρου του ΕΟΑ Λεμεσού αυτόν που θεώρησαν ως τον πλέον κατάλληλο και όχι αυτόν που επέλεξαν οι ηγεσίες των δυνάμεων αυτών.

Ευχαρίστησε επίσης τους δύο ανθυποψηφίους του, τον Βασίλη Δημητριάδη και τον Χρίστο Βακανά, για τον αγώνα που έδωσαν και τους ευχήθηκε κάθε καλό στη ζωή τους και στις νέες τους επιδιώξεις.

Ο κ. Τσουλόφτας ευχαρίστησε ακόμη ιδιαίτερα τις δεκάδες των εθελοντών και φίλων που στελέχωσαν το επιτελείο του και άοκνα, μεθοδικά και με ανιδιοτέλεια στήριξαν τους οραματισμούς του, όπως επίσης και την οικογένεια του για την αμέριστη στήριξη που του έδωσε στον αγώνα αυτό.
«Στη δύσκολη αποστολή για την δημιουργία του ΕΟΑ Λεμεσού, δεν περισσεύει κανένας» ανέφερε καλώντας όλους, ανεξάρτητα από πολιτικές, κομματικές, ιδεολογικές ή άλλες τοποθετήσεις, να συνταχθούν μαζί για το κοινό καλό της πόλης και της επαρχίας Λεμεσού.
«Αγαπητές Λεμεσιανές και αγαπητοί Λεμεσιανοί, ευχαριστώ όλες και όλους για την εμπιστοσύνης σας. Είναι υπόσχεση μου ότι, αυτή την εμπιστοσύνη θα σας την επιστρέψω στο πολλαπλάσιο σε έργο και προσφορά» είπε καταλήγοντας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δήλωσης του οι συνεργάτες και υποστηριχτές ξέσπασαν σε χειροκροτήματα με τις σαμπάνιες να ανοίγουν για τα επινίκεια.

ΚΥΠΕ