Αρχική Τελευταία Νέα Εντονότερα τα καιρικά φαινόμενα από αύριο

Εντονότερα τα καιρικά φαινόμενα από αύριο

Ακόμη πιο έντονα φαίνονται να είναι τα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες μέρες από αύριο και μεθαύριο την Κύπρο, με έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες, που ενδεχομένως να προκαλέσουν χαλαζόπτωση και μεγάλης έντασης ανέμους, ενώ περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 4 βαθμούς θα σημειωθεί από την Πέμπτη, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται γύρω στους 22 βαθμούς Κελσίου. Εξάλλου, αρνητικά επηρεάζεται η κυκλοφορία στον δρόμο Ευρύχου – Καρβουνά λόγω συσσώρευσης όγκων νερού.

Στο μεταξύ, σε επιφυλακή για αντιμετώπιση των εκτεταμένων καιρικών φαινομένων βρίσκονται Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, με τους εκπροσώπους τους να εκφράζουν ετοιμότητα για αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού παρουσιαστεί.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Λειτουργός της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Παναγιώτης Γεωργίου, έκανε λόγω για «εκτεταμένα καιρικά φαινόμενα», τα οποία θα επηρεάσουν αύριο και μεθαύριο ολόκληρη την Κύπρο, με έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες.

Όπως είπε σε περίπτωση καταιγίδας ενδεχομένως να σημειωθεί χαλαζόπτωση και μεγάλης έντασης άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ.

Εξάλλου, ανέφερε ότι «αύριο θα υπάρξει περαιτέρω πτώση θερμοκρασίας μέχρι 4 βαθμούς, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 22 βαθμούς».