Αρχική Τεχνολογία Εντός του καλοκαιριού το smartphone της Samsung με αναδιπλούμενη οθόνη | Lemesos

Εντός του καλοκαιριού το smartphone της Samsung με αναδιπλούμενη οθόνη | Lemesos

H Samsung αναμένεται να παρουσιάσει το smartphone της με την αναδιπλούμενη οθόνη που θα φτάνει έως τις 7 ίντσες, κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου 2017. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Κορέα, η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει μία συσκευή που θα χαρακτηρίζεται από τη δυνατότητα αναδίπλωσης της οθόνης του με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να μετατρέπεται από smartphone σε tablet με οθόνη διαγωνίου 7 ιντσών. Περισσότερα από 100.000 κομμάτια αναμένεται να αποσταλούν στα σημεία πώλησης, σύμφωνα με τις κορεάτικες πηγές κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου.

Οι περισσότερες πηγές συγκλίνουν στο ότι η τεχνολογία της αναδιπλούμενης οθόνης αυτής είναι OLED, ενώ έχει ήδη αναφερθεί ότι το όνομα Galaxy X είναι πιθανό να συνοδεύει αυτή τη νέα συσκευή της Samsung. Υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό η φήμη ότι η Samsung ετοιμάζει μία ανάλογη συσκευή, ίσως και σε περισσότερες παραλλαγές, ενώ για τους Κορεάτες, η δυνατότητα αναδίπλωσης της οθόνης μπορεί να βοηθήσει στο να γεφυρωθούν οι κόσμοι των smartphones και των tablets.

Η Samsung έχει ήδη την ευρεσιτεχνία για τη συγκεκριμένη διάταξη οθόνης, ενώ και η LG λέγεται ότι προτίθεται να παρουσιάσει μία ανάλογη πρόταση στο κοντινό μέλλον, εκμεταλλευόμενη τις έρευνες της LG Display….