Αρχική ΑΕΛ Έντυσε στα “γαλαζοκίτρινα” τον Ζαχαρίου η ΑΕΛ

Έντυσε στα “γαλαζοκίτρινα” τον Ζαχαρίου η ΑΕΛ

Η νέα ποδοσφαιρική στέγη για τον Παναγιώτη Ζαχαρίου θα είναι η ομάδα της ΑΕΛ. Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός μετακομίζει Λεμεσό, με τους γαλαζοκίτρινους να ενημερώνουν για την καταρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για τα επόμενα 1+1 χρόνια. Να σημειώσουμε ότι η ΑΕΛ αποτελεί τον τέταρτο σταθμό της ποδοσφαιρικής καριέρας του Ζαχαρίου, αγωνίστηκε στην Πάφο FC, τον Ολυμπιακό Λευκωσία και τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στην Ομόνοια.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ζαχαρίου για 1+1 χρόνια. Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή θα ενεργοποιηθεί εφόσον περάσει με επιτυχία όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Παναγιώτης Ζαχαρίου (26/02/1996) αγωνίζεται στην μεσοεπιθετική γραμμή και τα τελευταία 3 χρόνια υπήρξε ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Λευκωσίας, με την οποία κατέγραψε συνολικά 62 συμμετοχές. Επίσης, αγωνίστηκε στις ομάδες Ολυμπιακός Λευκωσίας και Pafos FC.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Ζαχαρίου στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Σωματείο ΑΕΛ