Αρχική Τελευταία Νέα Έως τις 3 Μαρτίου παρατείνεται η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για πρόσληψη ΣΥΟΠ

Έως τις 3 Μαρτίου παρατείνεται η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για πρόσληψη ΣΥΟΠ

Παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 και ώρα 14:00 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για πρόσληψη Συμβασιούχων Οπλιτών (ΣΥΟΠ) μέσω της Κυβερνητικής Πύλης https://www.gov.cy/gr/, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Άμυνας.

Επισημαίνεται ότι για περισσότερες πληροφορίες, απορίες, υποβοήθηση στη συμπλήρωση της αίτησης ή και για τις περιπτώσεις σφάλματος ή αδυναμίας υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Στρατευσίμων και Πολιτών του Υπουργείου Άμυνας καθημερινά από τις 08:00 μέχρι τις 15:00, τις εργάσιμες ημέρες, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 1430 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Για να προχωρήσει με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, ο αιτητής θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος και ταυτοποιημένος χρήστης της Κυβερνητικής Πύλης https://www.gov.cy/gr/. Η ταυτοποίηση μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στο Gov.cy είτε με φυσική παρουσία σε Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη, με την προσκόμιση του Δελτίου Ταυτότητας.

Με το πέρας της υποβολής αιτήσεων, οι υποψήφιοι/ες θα υποβληθούν σε Αθλητική Δοκιμασία για διαπίστωση της φυσικής τους κατάστασης και σε Στρατιωτική Δοκιμασία για να διαπιστωθεί η μαχητική τους ικανότητα. Οι εν λόγω Δοκιμασίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν εντός του μήνα Μαρτίου και οι υποψήφιοι/ες θα κληθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και μηνύματος SMS, καταλήγει η ανακοίνωση.

Επισυνάπτονται τα χρήσιμα έντυπα που θα πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι/ες.