Αρχική Τελευταία Νέα Επιδότηση αγοράς οικιακών κάδων από το Δήμο Λεμεσού

Επιδότηση αγοράς οικιακών κάδων από το Δήμο Λεμεσού

Στην επιδότηση αγοράς οικιακών κάδων 120 λίτρων, σε όλη την πόλη, προχωρεί ο Δήμος Λεμεσού, στο πλαίσιο της προσπάθειας για βελτίωση του τρόπου συλλογής σκυβάλων και ευπρεπισμό των γειτονιών.

 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, οι δημότες μπορούν να εξασφαλίσουν τους κάδους έναντι της επιδοτούμενης τιμής των 10 ευρώ, συμπληρώνοντας σχετικό έντυπο και προσκομίζοντας αντίγραφο του λογαριασμού των σκυβάλων τους.

Οι κάδοι είναι διαθέσιμοι στο χώρο της Υπαίθριας Λαϊκής Αγοράς (παζαράκι), που λειτουργεί κάθε Σάββατο στην οδό Γιώργου Θυρώτου, καθώς επίσης και στη Δημοτική Χονδρική Αγορά στη Γ’ Βιομηχανική Περιοχή Ύψωνα (Δευτέρα με Παρασκευή από τις 07:30 μέχρι τις 13:30).

Σημειώνεται ότι οι δημότες μπορούν να εξασφαλίσουν ένα κάδο 120 λίτρων για κάθε λογαριασμό σκυβάλων.

Ο Δήμος Λεμεσού καλεί τους δημότες να επωφεληθούν από την επιδότηση απόκτησης κάδου, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην προσπάθεια του Δήμου να καταστεί η πόλη όσο το δυνατόν πιο καθαρή.

Επιπρόσθετα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι, στους πιο πάνω χώρους θα πωλούνται επίσης φιάλες του συλλεκτικού μαραθεύτικου κρασιού που είχε κυκλοφορήσει ο Δήμος Λεμεσού, για τη Γιορτή του Κρασιού 2023, στην τιμή των €6.