Αρχική Τελευταία Νέα Του επιτέθηκαν και πήγε στην Αστυνομία – Συνελήφθησαν 6 άτομα μαζί και...

Του επιτέθηκαν και πήγε στην Αστυνομία – Συνελήφθησαν 6 άτομα μαζί και ο παραπονούμενος!

Καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία από 23χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Πάφου ότι, γύρω στις 5μ.μ. χθες, ενώ βρισκόταν στην οικία του με άλλους συγκάτοικους του, αναίτια όπως ανέφερε, ένας από αυτούς του επιτέθηκε και τον κτύπησε, ενώ δεύτερος τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην ωμοπλάτη και στο πίσω μέρος του αυχένα.

Ο 23χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κακώσεις στη μύτη και τα χείλη και αμυχές στη δεξιά ωμοπλάτη και τον αυχένα και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απολύθηκε.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν οι δύο 33χρονοι συγκάτοικοι του παραπονούμενου, οι οποίοι συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, τραυματισμού και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης. Όσον αφορά τον ένα 33χρονο, συνελήφθη επίσης και για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας συνελήφθησαν επίσης, ο 23χρονος παραπονούμενος, καθώς και ακόμα τρεις συγκάτοικοι του και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς και η ΥΑ&Μ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.