Αρχική Πρόταση Έρχεται το 5ο Spring Festival στη Λεμεσό – Υπέροχες δραστηριότητες για όλη...

Έρχεται το 5ο Spring Festival στη Λεμεσό – Υπέροχες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια!

Το φεστιβάλ που διοργανώνει το Inspired Family Fun, επιστρέφει εμπλουτισμένο και πιο fun από ποτέ! Η φύση φορά τα γιορτινά της και γιορτάζουμε φέτος για πέμπτη συνεχή χρονιά την Άνοιξη στη Λευκωσία και Λεμεσό.

  • Δημοτικό Πάρκο Λευκωσίας (πίσω από το Κοινοβούλιο)

Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Απριλίου από τις 10:00πμ μέχρι τις 8:00μμ.

  • Δασικό Πάρκο Λεμεσού (δίπλα από την Αρχή Αδειών)

Σάββατο 29, Κυριακή 30 Απριλίου και Δευτέρα 1 Μαΐου από τις 10:00πμ μέχρι τις 8:00μμ.

Το 5o Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ by Inspired Family Fun, καλωσορίζει μικρούς και μεγάλους και υπόσχεται τις πιο μαγικές στιγμές!

Τα δύο υπέροχα πάρκα θα πλημυρίσουν με λουλούδια, πολλά παιχνίδια και διασκεδαστικές δραστηριότητες όπως τραμπολίνα bungee jumping, βόλτες με άλογα και πόνυ, πισίνες με συγκρουόμενες βαρκούλες, ανοιξιάτικες χειροτεχνίες και άλλα πολλά! Επίσης, πολλές εκπλήξεις όπως παραστάσεις με παπαγάλους, λουλουδένια photobooth, νεραϊδοπάρτι, μουσική και χορός, θα συμβάλουν στην δημιουργία μιας χαρούμενης και δημιουργικής ατμόσφαιρας!

Η είσοδος είναι €2 και είναι εισφορά για την ενίσχυση του Συνδέσμου Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου», το οποίο προσφέρει εδώ και 34 χρόνια όλα τα ανιχνευτικά προγράμματα εγκύων και νεογνών δωρεάν σε ολόκληρο τον πληθυσμό της Κύπρου.

Παιχνίδια και δραστηριότητες από €2.

Το 5ο Limassol Spring Festival στηρίζουν, ως χορηγός τα σνακ Cheetos και ως υποστηρικτές τα McDonalds, η Phil Andreou Digital Printings, τα SoΕasy stores, ο Δήμος Λευκωσίας, το Τμήμα Δασών και το BLACKBOOK Agency.

Χορηγοί επικοινωνίας ο Love FM, το Russian Wave Radio και η Cal Creative Communication.

Ραντεβού το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Απριλίου 2023 στο Δημοτικό Πάρκο Λευκωσίας και το τριήμερο 29, 30 Απριλίου και 1η Μαΐου 2023 στο Δασικό Πάρκο Λεμεσού για να χαρούμε την άνοιξη και να ζήσουμε μοναδικές οικογενειακές στιγμές!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το Inspired Family Fun στο τηλ.: 99300256

https://www.facebook.com/inspiredfamilyfun/

https://www.instagram.com/inspiredfamilyfun/

www.inspiredfamilyfun.com