Αρχική BusinessNews Έρχεται το Limassol Boat Show 2024! (ΒΙΝΤΕΟ – Φωτογραφίες)

Έρχεται το Limassol Boat Show 2024! (ΒΙΝΤΕΟ – Φωτογραφίες)

Στις 23 – 26 Μαΐου στην Μαρίνα Λεμεσού φυσικά!

 

Οι διοργανωτές του Limassol Boat Show, Dacor Advertising & Media Ltd και Limassol Marina Ltd, ανακοινώνουν ότι η μεγαλύτερη έκθεση σκαφών της Ανατολικής Μεσογείου, θα πραγματοποιηθεί στις 23 – 26 Μαΐου 2024, στη Μαρίνα Λεμεσού.

Έπειτα από εφτά χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο, το Limassol Boat Show έχει περήφανα εδραιωθεί ως η πιο ελκυστική διεθνής έκθεση σκαφών αναψυχής στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Η πλέον διεθνής αναγνώριση του Limassol Boat Show, επισημαίνει τη δυναμικότητα της Έκθεσης η οποία συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του κλάδου σε τοπικό επίπεδο αλλά και στην ενίσχυση της θέσης της Κύπρου στον παγκόσμιο χάρτη σκαφών αναψυχής.

Η τετραήμερη έκθεση θα παρουσιάσει για ακόμη μία χρονιά όλα τα τελευταία μοντέλα του κλάδου, όπως superyachts και ρυμουλκούμενα σκάφη, καθώς επίσης προϊόντα αναψυχής και κατάδυσης, εξοπλισμούς για θαλάσσια αθλήματα, jet-skis, αξεσουάρ και άλλα προϊόντα από διάφορους παροχείς του κλάδου.

Το Limassol Boat Show 2024 αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με τους διοργανωτές ήδη να εργάζονται σε εντατικούς ρυθμούς για τη πραγματοποίηση του 8ου Ναυτικού Σαλονιού της Κύπρου. Περισσότερες λεπτομέρειες για τους συμμετέχοντες, τους εκθέτες και τους επισκέπτες, θα ανακοινωθούν σύστομα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Limassol Boat Show 2024, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.limassolboatshow.com ή επικοινωνήστε στο +357 25 577 750.