Αρχική Τελευταία Νέα Έρχονται βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Έρχονται βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από την Τρίτη αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή χαμηλή πίεση.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

To βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστούν τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αργά το απόγευμα και το βράδυ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει και χιόνι.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.