Αρχική Τελευταία Νέα Έργα θα διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Έργα θα διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Κλειστή για την τροχαία κίνηση θα είναι το Σάββατο η νέα έξοδος του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού από Λευκωσία προς τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού και τη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, ενώ εργασίες τηλεπικοινωνιών θα διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τον Κόμβο Αγ. Βαρβάρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, το Σάββατο 21/1/2023, από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο πλαίσιο Κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1, η νέα έξοδος του υφιστάμενου αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού από Λευκωσία προς τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού και τη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση.

Το Γραφείο Μηχανικού Έργου του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας, ανακοινώνει ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση προς τη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου θα διεξάγεται μέσω της εξόδου παρά τη Βιομηχανική περιοχή Λατσιών και των παλαιών δρόμων Λευκωσίας – Λεμεσού.

Επιπρόσθετα, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, ανακοινώνει ότι το Σάββατο 21/1/2023, μεταξύ των ωρών 06:30 – 9:00, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τον Κόμβο Αγ. Βαρβάρας, θα εκτελούνται εργασίες τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στον αυτοκινητόδρομο Α1 με κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά τον Κόμβο Αγ. Βαρβάρας, θα είναι κλειστή η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • top
Προηγούμενο άρθροΤο Γ’ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού / Γ’ Αστική Σχολή Λεμεσού κλείνει 100 χρόνια ζωής και κάνει έκκληση στους αποφοίτους!
Επόμενο άρθροΤον είδατε; Ο 25χρονος Γιώργος λείπει από το σπίτι του στο Μονάγρι (ΦΩΤΟ)