Αρχική Τελευταία Νέα Εργασίες και πάλι στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

Εργασίες και πάλι στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

Πότε θα διεξάγονται οι εργασίες

Εργασίες θα διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τη Σκαρίνου, σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη, 8 και 9 Οκτωβρίου, 2019.

Οι εργασίες αρχίζουν απόψε, στις 7.00 η ώρα και θα διακοπούν προσωρινά στις 6.00 το πρωί αύριο Τετάρτη, ενώ θα επαναρχίσουν στις 7.00 το βράδυ της Τετάρτης και θα ολοκληρωθούν στις 6.00 το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης, 10 Οκτωβρίου.

Οι εργασίες θα διεξάγονται στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου μήκους 3 χιλιομέτρων, για συντήρηση του οδοστρώματος από το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνουν και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου στην κατεύθυνση προς Λευκωσία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κατεύθυνση.

Κλειστή θα είναι η έξοδος του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Σκαρίνου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του κόμβου Χοιροκοιτίας.

Αντίστοιχα, κλειστή θα είναι η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο από τον κόμβο Σκαρίνου προς Λεμεσό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, επίσης μέσω του κόμβου Χοιροκοιτίας.

Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή διεξαγωγής των οδικών έργων.

Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Προηγούμενο άρθροΝεκρό τετράχρονο κορίτσι που είχε μεταβεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λεμεσό με μόλυνση στα δόντια
Επόμενο άρθροΜε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό το 4χρονο κοριτσάκι που ξεψύχησε στο Μακάρειο