Αρχική Τελευταία Νέα Εργασίες μικροσκάμματος στον παλαιό δρόμο Πάφου-Λεμεσού

Εργασίες μικροσκάμματος στον παλαιό δρόμο Πάφου-Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, ανακοινώνει ότι την περίοδο 18 Νοεμβρίου 2020 –  18 Δεκεμβρίου 2020 από τις 7 π.μ. μέχρι τις 4 μ.μ. καθημερινά εκτός Σαββάτων και Κυριακών, στον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού (Β6) από τον Αστυνομικό Σταθμό Πισσουρίου και σε μήκος 3,5 χλμ. με κατεύθυνση προς Πάφο, θα εκτελούνται εργασίες μικροσκάμματος από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών για τοποθέτηση καλωδίων.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 80 μ. περίπου και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας και θα γίνεται διαχείριση της τροχαίας κίνησης με το σύστημα “STOP & GO”.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά την διάρκεια τους.