Αρχική Τελευταία Νέα Έρχεται 3όροφο H&M και Boutique Hotel στην Ανεξαρτησίας στο κέντρο της Λεμεσού!

Έρχεται 3όροφο H&M και Boutique Hotel στην Ανεξαρτησίας στο κέντρο της Λεμεσού!

Η έλευση της σουηδικής αλυσίδας ειδών ένδυσης H&Μ στην Λεμεσό, αναμενόταν με ενθουσιασμό από τους λάτρεις του shopping.

 

Και η στέγαση της στην ιστορική έδρα της άλλοτε παντοδύναμης ΕΣΕΛ στην οδό Ανεξαρτησίας δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην κάθοδο του παγκόσμιου κολοσσού στην πόλη μας, σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΛ Λεμεσού.

Το συμβόλαιο υπεγράφη πριν από 6 περίπου μήνες και προβλέπει την μίσθωση τριών επιπέδων του ακινήτου, εμβαδού 1.500 τετραγωνικών μέτρων και συγκεκριμένα του υπόγειου, του ισογείου και του μεσοπατώματος στην μεγάλη αλυσίδα.

Εντός Νοεμβρίου αναμένεται η εξασφάλιση της άδειας από τον δήμο Λεμεσού για να ξεκινήσουν οι εργασίες στατικής ενίσχυσης στο υπόγειο, με στόχο τον Μάιο να εγκαινιαστεί το μεγάλο κατάστημα.

Όπως δήλωσε στην «Επιχειρηματική Λεμεσό» ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αγοράς Λεμεσού Πάνος Αλέξανδρου θα ακολουθήσουν οι εργασίες στους υπόλοιπους ορόφους με στόχο την λειτουργία του ξενοδοχείου Limassol Brown Hotel μέχρι το τέλος του 2022.

Το ντιζάιν ξενοδοχείο – πόλης, 120 δωματίων, υλοποιείται από τον όμιλο εταιρειών Prosperity, σε συνεργασία με την διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων Brown. Τα σχέδια προβλέπουν την δημιουργία ενός μπουτίκ ξενοδοχείου με την προσθήκη ακόμη ενός ορόφου, με πανοραμικό lounge bar και πισίνα στο roof garden.