Αρχική Τελευταία Νέα Έρχεται Φεστιβάλ Κερασιού στην Ορεινή Λεμεσό – Θα κερνούν κεράζια «Τρεισελιώτικα»

Έρχεται Φεστιβάλ Κερασιού στην Ορεινή Λεμεσό – Θα κερνούν κεράζια «Τρεισελιώτικα»

treis_elies.jpg

Κράτα μεγάλο καλάθι γι’ αυτό το Φεστιβάλ Κερασιού που θα γίνει στις 3 Ελιές το Σάββατο 11 Ιουνίου.

Θα περιλαμβάνονται υπαίθρια αγορά, βιωματικά εργαστήρια, μουσική βραδιά, επιλογές για φαγητό και ποτό και φυσικά άφθονα κεράσια!

Πιο κάτω η ανακοίνωση των διοργανωτών:

  • Αν είστε γεωργός, οικοτέχνης, παραγωγός, καλλιτέχνης και θέλετε να εκθέσετε και να διαθέσετε τα προϊόντα και τις δημιουργίες σας στην υπαίθρια αγορά, που διοργανώνει το Κοινοτικό Συμβούλιο Τριών Ελιών, στο πλαίσιο της Γιορτής του κεραζιού, το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022, στις Τρεις Ελιές, επικοινωνήστε στο 96 571504 για πληροφορίες συμμετοχής και δήλωση ενδιαφέροντος!
  •  Οι υπόλοιποι φίλοι σημειώστε την ημερομηνία (Σάββατο 11 Ιουνίου) για να έρθετε στις Τρεις Ελιές να γιορτάσουμε το κεράζι! Αν θέλετε να μείνετε όλο το τριήμερο, κλείστε τη διαμονή σας εγκαίρως! Υπάρχουν πολλές επιλογές στο χωριό και στη γύρω περιοχή. Αν δεν προλάβετε κατάλυμα, θα υπάρχει διαθέσιμος χώρος κατασκήνωσης, ειδικά για τη γιορτή.
  • Σύντομα θα ανακοινωθεί αναλυτικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει, εκτός από την υπαίθρια αγορά, βιωματικά εργαστήρια, μουσική βραδιά, επιλογές για φαγητό και ποτό.

 

treis_elies.jpg