Αρχική Εκδηλώσεις Έρχεται η Εβδομάδα Σοκολάτας – Εμείς έχουμε ήδη δοκιμάσει!

Έρχεται η Εβδομάδα Σοκολάτας – Εμείς έχουμε ήδη δοκιμάσει!

Ένα γλυκό ταξίδι γεύσεων στο Colors Café του Four Seasons

Ευφάνταστα αριστουργήματα με συνδυασμούς από τις εκλεκτότερες ποικιλίες σοκολάτας απ’ όλο τον κόσμο, μοναδικά ροφήματα, βελούδινες υφές και πανδαισία γεύσεων μας επιφυλάσσει από τις 12 έως τις 21 Νοεμβρίου, στη διάρκεια της Εβδομάδας Σοκολάτας, το Colors Café του Ξενοδοχείου Four Seasons.

Σε ένα λαμπερό event με θέα την εντυπωσιακή πισίνα του Four Seasons και την καταγάλανη θάλασσα, οι Εκπρόσωποι των ΜΜΕ περιπλανήθηκαν πρώτοι, στο γλυκό ταξίδι του Colors Café, ανακάλυψαν τα καλά κρυμμένα μυστικά της σοκολάτας και απόλαυσαν το πιο λαχταριστό μενού με εμπνευσμένες δημιουργίες του Pastry Chef Δημήτρη Χατζηγιάννη και της ομάδας του.

O Pastry Chef Δημήτρης Χατζηγιάννης και η ομάδα του Copy

H γευστική εμπειρία άρχισε με το μεθυστικό ιταλικό κρασί – καλωσόρισμα Scavi & Ray Al Cioccolata με αρωματικό χαρακτήρα ψημένων κόκκινων φρούτων, μαύρου κερασιού, δαμάσκηνου, απαλή βανίλια και γεύση σοκολάτας.

Οι ακαταμάχητες γαλλικές verrines σε ένα συνδυασμό «στρώσεων» από διάφορες υφές, χρώματα και γεύσεις συνεπήραν τους προσκεκλημένους… οι οποίοι απόλαυσαν μεταξύ άλλων την εκλεπτυσμένη “Red Fruit Inspiration” με κρέμα σοκολάτας βατόμουρο και κόκκινα φρούτα, την εξαιρετική “Guanaja” με 70% κρέμα σοκολάτας κακάο, βανίλια Μαδαγασκάρης, Creme brulee και μπισκότο με κακάο, αλλά και την μοναδική “Brazil” με λαχταριστή Ganache σοκολάτας, καραμελωμένες μπανάνες και κρέμα με γεύση καφέ.

Photo 1 Copy

Γαστρονομική έκπληξη αποτέλεσε για τους προσκεκλημένους η σύγχρονη εκδοχή υπέροχων κλασσικών γλυκών, όπως το “Azelia”, εκλέρ σοκολάτας με κρέμα καραμέλας και πραλίνα φουντουκιού, το “Swiss Roll” με κρέμα λευκής σοκολάτας, ζελέ φρούτων του δάσους και μπισκότο βανίλιας joconda, καθώς και το Sacher, με μπισκότο σοκολάτας, μαρμελάδα βερίκοκο και γλάσο μαύρης σοκολάτας.

Photo 3

Το συναρπαστικό ταξίδι στη γευστική απόλαυση συνεχίστηκε με αρωματική ζεστή σοκολάτα σε αξεπέραστους συνδυασμούς και signature πραλινάκια που ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο και ξυπνούν το πάθος για σοκολάτα.

Photo 2

Η γλυκιά παλέτα των γεύσεων ολοκληρώθηκε με την ευκαιρία που προσέφερε το Colors Café στους προσκεκλημένους να πειραματιστούν, φτιάχνοντας τη δική τους δημιουργία με γλυκιά, πικρή, γάλακτος, μαύρη ή λευκή σοκολάτα, σε συνδυασμό με υπέροχα υλικά, από την ελίτ των πρώτων υλών.

Photo 4Photo 11 copy