Αρχική Τελευταία Νέα Έρχεται συννεφιασμένο Σαββατοκύριακο

Έρχεται συννεφιασμένο Σαββατοκύριακο

Ασθενής χαµηλή πίεση θα επηρεάσει σταδιακά την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το µεσηµέρι και µετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι γενικά µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Τη ∆ευτέρα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή πτώση µέχρι την Κυριακή, ενώ τη ∆ευτέρα αναµένεται άνοδος για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.