Αρχική Τελευταία Νέα Ετοιμάζουν διαμαρτυρία με αφορμή το βίντεο του γαμπρού του Νίκου Αναστασιάδη

Ετοιμάζουν διαμαρτυρία με αφορμή το βίντεο του γαμπρού του Νίκου Αναστασιάδη

«Εύχομαι να μην νιώσεις τον πόνο των ανθρώπων που δεν εχουν να φάνε και να στεγαστούν»

 

Το Κίνημα ΕνΕργώ διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας στις 31 Αυγούστου έξω από το Διοικητήριο Λεμεσού, με αφορμή το επίμαχο βίντεο του γαμπρού του Προέδρου.


Εκ μέρους του Κινήματος, ο δικηγόρος Ζήνωνας Νικολαίδης, αναφέρει:

«Επειδή εμείς ως Κίνημα βλέπουμε καθημερινά μια άλλη πραγματικότητα, το Σάββατο 31/8 και ώρα 19:00 θα διαμαρτυρηθούμε. Η διαμαρτυρία θα γίνει στην πλατεία του Διοικητηρίου Λεμεσού. Αφορμή είναι η εξαθλίωση, η πείνα, η φτώχια, η ανισότητα, οι άνομοι νόμοι, το σαθρό κατεστημένο όλων των κομμάτων που μας κυβέρνησαν από το 1960 μέχρι σήμερα και όλα όσα μας στερούν σε μια δημοκρατία χωρίς ήθος, αρχές ή αξίες. Τουλάχιστον κρατήστε τον λαό χορτάτο και με την ψευδαίσθηση της αξιοπρέπειας. Ούτε αυτό δεν κάνατε, διαχρονικά στέρησαν, έκλεψαν και σε ταπεινωσαν ΟΛΟΙ! Ως εδώ και μη παρέκει….. Θα σας περιμένουμε . Ο καναπές σας η καταδίκη σας, εσύ θα μείνεις να φωνάζεις στο facebook ή θα δείξεις έμπρακτα ότι έχεις κουραστεί;»

Στη δική του ανάρτηση, ο Λευτέρης Γεωργίου, γράφει επίσης:

«Όλοι 31/8 έξω από το διοικητήριο Λεμεσού στις 19:00. Η απάντηση μας ως Κίνημα ΕνΕργώ στον γαμπρό του προέδρου κύριο πάντως δεν μπορώ να τον αναφέρω. Σου εύχομαι να μην νιώσεις τον πόνο αυτών των άνθρωπον που δεν εχουν να φάνε, να στεγαστούν, που κρυώνουν τον χειμώνα, που δεν έχουν ρεύμα νερό, που δεν μπορούν να αγοράσουν γάλα, παπούτσια για το παιδία τους πού κάθε μερα τρώνε μακαρόνια, παιδάκια χωρίς γάλα, χωρίς πανιά χωρίς ρούχα, χωρίς όνειρα γιατι είτε τους κουρέψατε είτε τους στερείτε κάθε άλλο ανθρώπινο δικαίωμα. Πραγματικά έχετε βγάλει την γλώσσα σας περίπατο, έχετε ξεπεράσει κάθε όριο απανθρωπιάς. Αγαπητέ στο χώμα που θα μπεις θα μπούμε σταματά και εσύ και οι όμοιοί σου να προκαλείτε τον κόσμο, έχουμε φτάσει στα όρια μας».

Πρώτη Δημοσίευση: Avant Garde