Αρχική Τελευταία Νέα Eurovision 2023: Εντυπωσιακή η πρώτη εμφάνιση του Andrew στο Λίβερπουλ!

Eurovision 2023: Εντυπωσιακή η πρώτη εμφάνιση του Andrew στο Λίβερπουλ!

Ο νεαρός καλλιτέχνης εμφανίστηκε μόνος του στη σκηνή. Φορούσε ένα μαύρο σύνολο “Dante Men”, χωρίς μανίκια με ανοιχτό ντεκολτέ. Στον λαιμό του κρεμόταν ο σταυρός που του χάρισε η αγαπημένη του γιαγιά, ενώ στο χέρι του φορούσε τον βραχιόλι που του χάρισε το ΡΙΚ, για καλή τύχη. Κατά την διάρκεια της ερμηνείας του, στο φόντο LED εναλλάσσεται ένας καταρράκτης και ένα πύρινο τοπίο με τεράστιες φλόγες. Φυσικά η εμφάνιση περιείχε και πυροτεχνήματα, ενώ είδαμε τις πρώτες αληθινές φλόγες στην σκηνή του M&S Bank Arena.

Τη σκηνική παρουσίαση επιμελήθηκαν οι καλλιτεχικοί διευθυντές Marvin Dietmann και Ross Nicholson.

Η κυπριακή αποστολή δηλώνει απολύτως ικανοποιημένη από την πρώτη πρόβα. Η δεύτερη τεχνική πρόβα της Κύπρου είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 5 Μαΐου, στις 12.30 ώρα Κύπρου.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κύπρος θα εμφανισθεί στην 6η θέση του Β΄ Ημιτελικού της Eurovision στις 11 Μαΐου 2023. Τόσο ο Α’ Ημιτελικός (9 Μαΐου) όσο και ο Β’ Ημιτελικός (11 Μαΐου) αλλά και ο Τελικός (13 Μαίου) θα μεταδίδονται απευθείας στις 10.00 το βράδυ ώρα Κύπρου, από το ΡΙΚ1, τη δορυφορική εκπομπή του RIKSAT, το ΡΙΚHD και το Τρίτο Πρόγραμμα Ραδιοφώνου. Επίσης θα μεταδίδεται μέσω της ιστοσελίδας του ΡΙΚ στο www.riknews.com.cy.

Ακολούθως αναλυτικά το πρόγραμμα για τον Α’ και Β’ Ημιτελικό ο οποίος θα προβάλλεται σε απευθείας τηλεοπτική και ραδιοφωνική μετάδοση από το Λίβερπουλ.