Αρχική Τελευταία Νέα Ευθύμιος Διπλαρος: Ο ΔΗΣΥ θα αποφασίσει για τη στάση που θα τηρήσει...

Ευθύμιος Διπλαρος: Ο ΔΗΣΥ θα αποφασίσει για τη στάση που θα τηρήσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών με γνώμονα το συμφέρον του τόπου

Ο ΔΗΣΥ θα αποφασίσει για τη στάση που θα τηρήσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Ευθύμιος Δίπλαρος.

Μιλώντας στο τρίτο, ο κύριος Δίπλαρος ανέφερε οτι υπάρχουν κάθετες διαφωνίες με το ΑΚΕΛ που υποστηρίζει τον Ανδρέα Μαυρογιάννη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης υποστηρίζεται, όπως είπε, απο ένα συνοθύλευμα κομμάτων.

Κατά την αποψινή συνεδρία του πολιτικού γραφείου, πρόσθεσε, θα ακουστούν ολες οι απόψεις και αν κριθεί αναγκαίο θα διεξαχθεί ψηφοφορία.

Ανέφερε επίσης οτι στη συνεδρία πιθανόν να είναι παρόν και ο επίτιμος πρόεδρος του κόμματος Νίκος Αναστασιάδης.

Ο κύριος Δίπλαρος ανέφερε οτι κατα τις χθεσινές συναντήσεις με τους δύο υποψηφίους  δεν υποβλήθηκε οποιαδήποτε πρόταση για συμμετοχή του ΔΗΣΥ στην κυβέρνηση.

Η θέση που εκφράζεται απο τα πλείστα μέλη της ηγεσίας και του πολιτικού γραφείου, πρόσθεσε, είναι οτι ο ΔΗΣΥ θα βρίσκεται στην αντιπολίτευση, ενώ στελέχη της πρώτης γραμμής δεν πρέπει να συμμετέχουν στην κυβέρνηση.

Είπε επίσης οτι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στις συναντησεις με την ηγεσία του κόμματος εξεφρασε τις απόψεις και τις θέσεις του που είναι σεβαστές.